Hem Ekonomi & affärer Sweetspot och BookVisit skapar lösning för bokning av golfpaket

Sweetspot och BookVisit skapar lösning för bokning av golfpaket

Sweetspot och Bookvisit har tillsammans skapat en lösning för bokningar av golfpaket.

Sweetspot Golf Package är tänkt att göra bokningar av golfpaket smidigare för kunden. 

Sweetspot Golf Package utlovar mindre administration och dubbelarbete samtidigt som lösningen ska öka intäkterna från golfpaket. Besökare på golfklubbarnas hemsidor kan själva initiera en bokning och de har även möjlighet att själva göra avbokningar enligt destinationens avbokningsregler. 

– Genom att dra nytta av BookVisits anslutning till PMS för hotellrum och Sweetspots bokningsplattform för golf får användaren möjlighet att bekvämt boka både hotellrum och starttider innan de avslutar bokningsprocessen med onlinebetalning. Framtiden ligger i att bygga både smarta onlineflöden men också att understödja den operationella effektiviteten, säger Fredrik Norbeck, Business Unit Manager på BookVisit.

En av funktionerna med integrationen är att Sweetspot analyserar data för bokningarna för att rekommendera optimal prissättning för olika säsonger. Detta gör att golfdestinationer kan optimera intäkterna genom rätt prissättning för olika tillfällen.

– Vi är övertygade om att denna banbrytande integration mellan Sweetspot och BookVisit kommer att revolutionera golfdestinations-industrin i Europa genom att effektivisera bokningsprocessen, öka intäkterna och erbjuda en förstklassig bokningsupplevelse för golfare, avslutar Henrik Ahlin, CEO och grundare på Sweetspot

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu tar robotarna över på parkbanan – klipper 7 dagar i veckan

Fyra robotgräsklippare från Husqvarna sköter i år klippningen av samtliga fairways på Park…