Hem Ekonomi & affärer SuperStroke köper Lamkin Grips

SuperStroke köper Lamkin Grips

SuperStroke, som grundades 2009, har köpt Lamkin Grips – ett klassiskt varumärke som grundades redan 1925.

– Det är med stolthet och stor tacksamhet som vi tillkännager att Lamkin nu är en del av SuperStroke-varumärket, säger SuperStrokes VD Dean Dingman i ett pressmeddelande. 

– Vi har alltid haft den största respekt för hur Lamkin-familjen har satt golfarens behov och fördelar i centrum vid designen av sina grepp. Om det finns ett greppföretag som bäst överensstämmer med SuperStrokes engagemang för kompromisslös forskning, design och utveckling för att ge golfare de mest användbara prestandaverktygen, har det varit Lamkin. Det är en ära att få Lamkins gedigna produktinnovation till SuperStroke-familjen.

Lamkin Grips grundades 1925 av Elver B. Lamkin, som började tillverka golfens första lädergrepp. Familjeföretaget har behållit sitt rykte för att erbjuda branschens bredaste utbud av prestandahöjande golfgrepp. 

Köpet av Lamkin genomförs för att stärka och diversifiera SuperStrokes utbud av grepp. Den mångårige ägaren och VD:n Bob Lamkin kommer att fortsätta som styrelseledamot i företaget.

Köpet markerar början på ett nytt kapitel för SuperStroke.

– SuperStroke har blivit ett av de mest beprövade, välskötta och banbrytande varumärkena inom golfgrepp och vi är övertygade om att Lamkin-arvet, varumärket och tekniken är i de bästa händerna för att fortsätta att innovera och leda under ledning av Dean Dingman och hans fantastiskt kompetenta team, säger Bob Lamkin.

SuperStroke representeras i Norden av PAR Golf.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Så mycket bättre: Detta är hemligheten bakom den framgångsrika golfklubben

REPORTAGE: Nyckeln till framgång Tränarens funktion är instrumentell för golfklubbens utve…