Hem Utrustning 2024 G430 Max 10K driver är Pings mest stabila klubba

G430 Max 10K driver är Pings mest stabila klubba

Ping G430 Max 10K driver

Ping har en rad förlåtande drivers bakom sig. De senaste 15 åren har modeller som G30, G och G400 Max vunnit framgång hos golfare som uppskattar att hitta bollen efter slaget. 

Nu menar Ping att man släppt sin mest stabila driver någonsin. G430 Max 10K har en omslutande karbontopp som Ping kallar Carbonfly Wrap.

Träffytan är gjord av smidd titan och har en varierande tjocklek med en unik böjning vertikalt och horisontellt. Kurvaturen hjälper till att normalisera spinntalet.

Träffytan är tunnare än på G430 för att erhålla flex över ett större område för att bibehålla bollhastighet vid sämre träffar.

Fem gram har sparats tack vare den lätta och stora kronan och vikten från den tunnare träffytan har omfördelats till en 28 grams vikt i bakre delen av sulan. Eftersom den är placerad längre bort från träffytan bidrar den till att öka tröghetsmomentet.

Pings ingenjörskonst i G430 Max 10K når en MOI på 10 100 g-cm2, därav namnet.10K lades till i klubbens namn. Siffran är den högsta i Pings historia och G430 Max 10K är följaktligen den mest stabila drivern i Pings historia.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cobra nya driverserie Darkspeed handlar om hastighet och längd

Många leverantörer pratar den här våren om stabilitet, förlåtelse och MOI. Inte Cobra. Der…