Hem Utrustning 2024 Cobras 3D-printade bladklubbor är både snygga och lättspelade

Cobras 3D-printade bladklubbor är både snygga och lättspelade

Cobra LIMIT3D

Cobra menar att LIMIT3D, som den nya modellen heter, är den första förlåtande bladklubban någonsin. LIMIT3D Irons kombinerar avancerad 3D-utskriftsteknik med enastående prestanda och överlägsen känsla.

Cobra har samarbetet nTop, experter inom datoriserad designmjukvara. Tillsammans har de skapa ett järn avsedd för både elitgolfare och de som strävar efter att förbättra sitt spel.

Traditionellt har kompromisser krävts mellan förlåtelse och utseende när det gäller järnklubbor. Men Cobra har utmanat detta faktum genom att skapa en klubba som kombinerar den eleganta formen och känslan av ett smitt blad med den förlåtande prestandan hos en lättspelad klubba. Genom att använda avancerad 3D-utskriftsteknik har Cobra skapat en klubba med kompakt form och enastående förlåtelse, något som inte låtit sig göras med traditionella tillverkningsmetoder.

Designprocessen har möjliggjorts av nTops mjukvara och 3D-utskriftsteknik. Genom att utnyttja den avancerade interna gitterstrukturen har Cobra kunnat omplacera vikten i klubbhuvudet för att skapa en låg tyngdpunkt och ett exceptionellt högt tröghetsmoment (MOI), detta tack vare att 100 gram volfram placerats i klubbhuvudets häl- och tåområden. Detta resulterar i en klubba med enastående förlåtelse och distans, jämförbar med de bästa spelförbättrande klubborna på marknaden.

Men innovationen stannar inte där. Genom att automatisera designprocessen med hjälp av nTops mjukvara har Cobra kunnat skapa och testa prototyper dubbelt så snabbt, vilket har accelererat utvecklingsprocessen och resulterat i en slutprodukt som överträffar förväntningarna när det gäller utseende, prestanda och känsla.

LIMIT3D-järnen släpps i begränsad upplaga: endast 500 set är tillgängliga över hela världen, varav varje set är märkt som 1/500.

Cobra LIMIT3D
Cobra LIMIT3D
Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cobra nya driverserie Darkspeed handlar om hastighet och längd

Många leverantörer pratar den här våren om stabilitet, förlåtelse och MOI. Inte Cobra. Der…