Hem På nytt jobb Hon blir ny ekonomi- och utvecklingsansvarig på Kevinge

Hon blir ny ekonomi- och utvecklingsansvarig på Kevinge

Maria Pennerborn

Maria Pennerborn blir ny ekonomi- och utvecklingsansvarig på Stockholms Golfklubb!

Maria ska komplettera klubbchefen Jonas Widegren och frigöra honom för delvis andra uppgifter.

Maria Pennerborn har de senaste sex åren varit klubbchef på Surahammars Golfklubb i Västmanland och blev 2022, som en av fem, nominerad till Golfadministratörernas Förenings utmärkelse Årets klubbchef. Före det har hon haft ledande roller på industriföretag, såsom personaltillsättning, lönsamhetsutveckling och projektledning.

– Efter en gedigen översyn internt och med extern hjälp av nuvarande och framtida arbetssituation samt behov på klubbens kansli, har styrelsen enats om vilken profil klubben behöver. Nu är vi glada att vi har lyckats med denna för framtiden viktiga rekrytering, säger ordförande Bengt Franzon. 

Den 1 december börjar Maria Pennerborn sin anställning på klubben som ekonomi- och utvecklingsansvarig. Det är en nyskapad roll med ansvar för hanteringen av klubbens ekonomi, från budgetering till kontering, samt driva viktiga projekt såsom utvärdering av ett nytt ekonomisystem. 

– Vi ser fram emot att Maria kompletterar teamet på klubben. Förutom god koll på ekonomi och processer har hon visat stark handlingskraft och genomfört en rad utvecklingsprojekt på Surahammars Golfklubb. Jag är övertygad om att Maria kommer att vara en uppskattad injektion för oss på klubben och bidra till att stärka oss ytterligare inför framtiden, säger klubbchef Jonas Widegren som är glad att få hälsa Maria välkommen till Sveriges näst äldsta golfklubb. 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …