Hem På nytt jobb Han blir ny sportchef och head pro på Tortuna Golfklubb

Han blir ny sportchef och head pro på Tortuna Golfklubb

Johan Liljeros Tortuna Golfklubb

Johan Liljeros Holmgren lämnar Hagge GK efter 13 år. I mars blir han som sportchef och head pro på Tortuna Golfklubb utanför Västerås. 

Johans golfkarriär startade på Västerås Golfklubb och på Tortuna Golfklubbs hemsida berättar han att han har många minnen från matcher på Tortuna, där han bland andra mötte Fredrik Hellsten, Fredrik Olofsson och Anders Sjöstrand.

– Jag har också många minnen från den glada stämningen här på klubben där vi avslutade rundan i bastun på övervåningen. Har alltid haft en positiv känsla kring klubben. Att få möjligheten att hoppa på resan som Tortuna gör, är otroligt spännande. Den påminner om den resa vi gjorde på Hagge GK, och med min erfarenhet och mina lärdomar kan jag bidra med mycket. 

Johan siktar på att etablera en träningskultur på Tortuna, »en glad och trivsam sådan«.

– Det ska vara kul att utvecklas! Klyschigt, men det är verkligen sant.
 Dessutom ska vi ta ett nytt grepp om juniorverksamheten, där vi ska bygga upp en starkare idrottsverksamhet men bibehålla en härlig och positiv gemenskap. Det ska vi såklart även göra för alla golfare, ung och gammal. Golf är en otrolig idrott, som alla kan testa på. Det, vill vi förstärka.

– Vid sidan av kommer jag ta några pass i receptionen, vilket är ett bra sätt att lära känna medlemmarna. Jag kommer även kroka i Carolina, vår klubbchef, med arbetet ut mot företag och partners för att kunna stärka upp och fortsätta vår utveckling framåt.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …