Hem På nytt jobb Hon blir ny klubbchef på Österåkers Golfklubb

Hon blir ny klubbchef på Österåkers Golfklubb

Karolina Bohlin

Karolina Bohlin blir ny vd för Österåkers GK efter Andreas Ljunggren!

Karolina kommer närmast från ett jobb som VD/Klubbchef på Forsgårdens golfklubb. Där har jon jobbat in elva år.

Hon har en gedigen erfarenhet inom golfens värld både som professionell golfspelare på Europatouren, golftränare och framför allt som VD/Klubbchef.

Dessutom har hon drivit golfshop.

Att valet föll på Karolina beror, enligt ett uttalande på klubbens hemsida, på att…

– Med Karolina får Österåker en stark och erfaren ledare med förmåga och ambition att nå högt uppsatta mål, säger Claes Thomsson, styrelseordförande på Österåkers Golfklubb. I rekryteringen har vi värderat förmågor som ledarskap och kommunikation högt, utöver golfrelaterade meriter. Det är centralt att utveckla såväl teamet som kommunikationen till medlemmar och intressenter.

– Hennes ledarskap kännetecknas av hög energinivå, tydlig kommunikation och en stark förmåga att få med sig andra. Hon är en mycket lämplig person att fortsätta genomförandet av de olika initiativ som påbörjats de senaste åren avseende att utveckla vår anläggning. Det innefattar till exempel att fortsätta utvecklingen av vår 54-hålsanläggning med bland annat den ombyggnation av Västerled som påbörjats.

– Att bli en del av Österåkers GK känns både inspirerande och ärofyllt. Jag ser fram emot att möta alla medarbetare, medlemmar och gäster.

– Min familj och jag, bestående av min man Martin samt våra barn Melker (16 år) och Maja (14 år), återvänder nu till Stockholm efter 15 år och vi ser verkligen fram emot det. Vi är en familj som delar ett starkt golfintresse, där våra barn satsar på golfidrotten och min man och jag är engagerade idrottsföräldrar.

Karolina tillträder sin tjänst i början av juni. Hon kommer även vara med på årsmötet den 25:e april.

– Jag ser med spänning fram emot att tillsammans med medarbetare, styrelse och medlemmar fortsätta den fantastiska utvecklingsresan för Österåkers GK. Golf är inte bara mitt yrke, det är också min passion, och jag ser fram emot att dela den med er alla. •

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …