Hem Ekonomi & affärer The Bucket Pros får nya delägare

The Bucket Pros får nya delägare

Bucket Pros

The Bucket Pros knyter upp nyckelpartners i Marenius Elektronikutveckling AB och dess huvudägare Calectro Holding AB.

Marenius Elektronikutveckling, utvecklar och tillverkar produkter, har varit en partner sedan projektets början och har bidragit med expertis inom hårdvara och elektronik.     

»När golfklubbarna ökar omsättningen som de gjort väcker det nya frågeställningar runt bollhantering, bollkapacitet och driftsäkerhet. Detta ställer högre krav på Bucket Pro´s som leverantör«, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Andreaz Lindberg, vd, The Bucket Pro’s.

– Därför är vi oerhört glada och stolta att knyta Marenius och dess huvudägare Calectro Holding som delägare och för att de tror så starkt på det vi gör och det vi kommer kunna göra tillsammans. De har ju varit med från början vilket gör att vi inte har någon startsträcka, säger Andreaz Lindberg, grundare till The Bucket Pros. 

The Bucket Pros egenutvecklade produkter och tjänster såsom Boost Method och Seve RMS har banat väg för ökade intäkter via driving rangen hos golfklubbarna. Seve RMS är en digital lösning som förser golfklubbar med värdefulla data och rapporter om bland annat kundbeteende. Systemet var det första på marknaden av sitt slag.

– Vi är ett komplett designhus för elektronik, mjukvara och mekanik, säger Martin Karlsson, VD och partner på Marenius Elektronikutveckling AB. Det vi har tillfört Seve är bland annat att hårdvaran och elektroniken kan installeras på, och styra, flertalet bollautomater och bollhanteringsmaskiner på marknaden vilket gör systemet mycket enkelt att integrera över hela driving rangen. Vi är också mycket stolta över The Bucket Pros bollmaskin som bidrar till en mycket effektiv bollhantering, den är en viktig milstolpe för The Bucket Pros.

– Med dem som delägare har vi säkrat resurser och unik kompetens som ihop med våra egna erfarenheter från branschen, kommer göra  vidareutvecklingen av Seve Range Management System och Ball Management System till att ligga i yttersta framkant. Detta för att hjälpa våra kunder att bli ännu attraktivare, effektivare och inte minst lönsammare.

– De resultat som The Bucket Pros kunder nått sedan de börjat jobba tillsammans är helt makalösa. Ingen drivingrangeanläggning har råd att missa detta.  Det är det vi på Calectro Holding AB fastnade för hos The Bucket Pros vilket gör att vi tror mycket på detta bolag, säger Fredrik Pettersen, ägare av Calectro Holding AB.

The Bucket Pros har sedan lanseringen av SEVE RMS våren 2020 installerat systemet på närmare 100 anläggningar i Sverige, Spanien och UAE. 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu tar robotarna över på parkbanan – klipper 7 dagar i veckan

Fyra robotgräsklippare från Husqvarna sköter i år klippningen av samtliga fairways på Park…