Hem På nytt jobb Han blir European Sales Director för The Bucket Pros

Han blir European Sales Director för The Bucket Pros

Nu tar The Bucket Pros steget ut i Europa.

Därför anställer man Calle Carlsson som European Sales Director.

– Vi hade tidigt en drömkandidat till att leda arbetet med att nå ut i Europa och därför är vi oerhört stolta och glada att idag kunna presentera Calle som vår European Sales Director, säger The Bucket Pros VD Andreaz Lindberg.

Calle Carlsson kommer senast från en VD-roll (9 år) på den prisbelönta och populära Lumine Mediterrànea Beach & Golf Community söder om Barcelona – en 45-håls golfanläggning med två klubbhus, två ranger och en Beach Club.

– Calle kommer med en enorm bank av erfarenheter och kunskaper i hur man gör en golfanläggning lönsam vilket kommer vara fantastiskt för våra kunder och våra medarbetare som får ta del av detta. Samtidigt tar Calle med sig ett oerhört gott rykte och ett stort nätverk av kollegor från golfanläggningar som vi hoppas vill ta del av vad The Bucket Pros kan göra för dem. Inte minst så ser vi Calle som en otroligt skarp ledare som vet hur man bygger bra team.

Den europeiska expansionen följer på framgångarna på den svenska marknaden för The Bucket Pros, där de har blivit samarbetspartner med en mängd golfklubbar runtom i landet.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i På nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …