Hem Marknad & media White Label Golf byter namn – satsar på Europa

White Label Golf byter namn – satsar på Europa

White Label Golf ska ta klivet ut i Europa och byter därför namn till The Bucket Pros.

White Label Golf grundades 2015 med ett fokus på att leverera bra golfbollar till golfare och rangebollar till golfklubbar och rangeoperatörer.

– När vi grundade företaget tyckte vi att rangen var ett spännande område, och desto mer vi lärde oss om marknaden i Sverige desto mer insåg vi att den generella rangen är otroligt underutvecklad men att det finns en makalös potential, säger grundaren Andreaz Lindberg.

Rangemattor var nästa del som plockades in i sortimentet som successivt har utvidgats från bollar och mattor till att nu innehålla allt som behövs för att driva en golfrange.

– Vi är nu ett ”one-stop shop” när det gäller allt som har med rangen att göra. Då pratar vi exempelvis bollar, mattor, belysning, väderskydd, RMS [Range Management System] – allt.

– Vi har identifierat de viktigaste hörnstenarna för att skapa och driva en framgångsrik golfrange och utformat vårt sortiment efter det. Samtidigt har vi utvecklat en metod, ”Boost Method”, som är starten för golfklubbarnas rangeutveckling. Framgången vi har sett under det första året med Boost Method är bättre än vad vi förväntade oss, säger Andreaz.

Nu är planerna att expandera till den europeiska marknaden och fortsätta att utveckla rangekonceptet.

– Vi tror fullhjärtat på att vi kan ändra rangens status bland golfare. Det ska inte vara en plats att endast värma upp på eller åka till för att slå en hink då och då. Att åka till rangen ska vara en upplevelse. Därför väljer vi nu att satsa fullt ut på rangen och byter samtidigt namn till The Bucket Pros.

White Label Golf kommer finnas kvar som ett affärsområde och varumärke för företagets spelbollar.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Tiger Woods och Nike Golf går skilda vägar?

Ett av golfens mest långlivade och framgångsrika kommersiella samarbeten – mellan Tiger Wo…