Hem Golfmässan 2017 Puma blir klädsponsor till de svenska golflandslagen

Puma blir klädsponsor till de svenska golflandslagen

Puma blir klädsponsor till de svenska golflandslagen och inleder samtidigt ett spännande samarbete kring SGF:s juniortävlingar.

Att Puma Golf blir officiell partner till Swedish Golf Team innebär att spelarna i flick-, pojk-, dam-, herr- och handigolflandslaget kommer att representera Sverige i kläder från Puma Golfs kollektion från säsongen 2018.

Puma Golf går också in som officiell partner till SGF:s juniortävlingar från och med 2018.

Samarbetet omfattar priser till utvalda juniortävlingar samt möjlighet till andra spännande samarbeten i samband med dessa tävlingar.

– Puma Golf ser mycket positivt på det nya samarbetet med Sveriges framtid inom golfen – golflandslaget och juniortävlingarna. Det är ett naturligt steg för Puma Golfs utveckling i Sverige, helt enkelt fler Pumakatter på Sveriges golfbanor, säger Niklas Knutsson, Nordenchef för Puma Golf.

– Vi är glada att presentera Puma Golf som officiell partner till Svenska Golfförbundet. De har ett genuint engagemang för Sveriges junior- och elitspelare och vi ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med dem. Puma Golf är ett starkt varumärke med sportiga och snygga golfkläder som används av några av de mest kända tourspelarna från hela världen. Från och med nästa år bärs de alltså även av de svenska golflandslagen, säger Anders Dalered, marknadschef på Svenska Golfförbundet.

Avtalet träder i kraft 1 januari 2018 och är giltigt i tre år.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Golfmässan 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han bjuder på gratis golfträning för juniorer: ”Vill ge tillbaka till golfen”

Till helgen kan juniorer mellan 8 och 18 år träna gratis golf – med tränare! – på Danderyd…