Hem Ekonomi & affärer Populärt att bo vid Hills – totalt 350 bostäder planeras

Populärt att bo vid Hills – totalt 350 bostäder planeras

Precis invid Hills golfbana i Mölndal utanför Göteborg utvecklar konsortiet Hills Golf & Sports Club och Veidekke Eiendom ett helt nytt bostadsområde med olika typer av bostäder och ägandeformer. I våras drog försäljningen av de första 36 rad- och parhusen igång  – tre månader senare var det slutsålt.

– Vi upplever att intresset är fortsatt stort och att det är många blivande Hillsbor som i princip står redo för att köpa inför säljstarten. Det är tydligt att kombinationen av rätt produkt, pris och läge har varit framgångsfaktorn, säger Melissa Mahan, försäljningschef region Väst på Veidekke Eiendom.

Hills Villastad kommer när den är klar att bestå av cirka 350 nya bostäder. Den 24 september påbörjas försäljningen av 32 nya bostadsrätter i Hills Villastad Cederbacken. De nya villalägenheterna har en boyta mellan 49,5 och 101 kvadratmeter. Ägandeformen är bostadsrätt och priset från 2 175 000 kr.

– Det är tydligt att det här områdets naturliga karaktär lockar många. Här lever du en otvungen livsstil mitt i naturen med alla möjligheter till både lugn och aktivitet, och dessutom med bekväm närhet till både Göteborgs och Mölndals city, säger Melissa Mahan.

Bostadsrätterna i Hills Villastad Cederbacken har fin utsikt mot de gröna omgivningarna. Varje lägenhet har en eller flera uteplatser.

– Möjligheten att bo bekvämt som i en villa men med bostadsrättens alla fördelar attraherar allt fler. Som boend i Hills Villastad kan man kombinera det med en direkt närhet till naturen och golfklubbens alla aktiviteter såsom golf, padeltennis, yoga, gym och restaurang, säger Melissa Mahan.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Fredrik och Johan lämnade golfklubben för att förverkliga en dröm

När de inte hittade en golfklubb som delade deras visioner – då valde Fredrik Tillgre…