Hem Banor & klubbar Nu startar bygget av 350 nya bostäder på Hills Golf & Sports Club

Nu startar bygget av 350 nya bostäder på Hills Golf & Sports Club

Hills Golf & Sports Club.

Hills Villastad går in i fas två – nu startar bygget av 36 nya rad- och parhus, 26 fristående villor samt fem flerbostadshus.

Totalt kommer Hills Villastad att bestå av 350 nya bostäder. De nya bostäderna byggs på tre naturomgärdade bostadsområden utmed den härliga miljön vid Hills golfbana.

De första inflyttningarna ska ske redan i slutet av 2020.

Den första etappen i området bestod av bostadsrättslägenheter och fristående villor vars navet är Hills Golf & Sports Club, som förutom en mästerskapsbana för golf, även erbjuder gym, padeltennis och en välbesökt restaurang.

Ett fåtal lägenheter finns kvar till försäljning men under våren påbörjas försäljningen av de sista flerbostadshusen med ytterligare 48 nya lägenheter.

Projektet är ett samarbete mellan Hills Golf & Sports Club och Veidekke Eiendom.

– Det är alltid en efterlängtad milstolpe i varje projekt att få ta det första spadtaget. I och med att det första området med villor och flerbostadshus redan är inflyttat och klart känns det extra roligt att få fortsätta resan i utvecklingen av Hills Villastad, säger Annika Levinsson, projektutvecklare på VeidekkeEiendom.

Arkitekturen är inspirerad av platsen och den speciella atmosfären som finns ute på Hills. Husen är ritade utifrån det kuperade landskapet, naturen och skogen. Utgångspunkten har varit karaktären från det första området, klubbhuset och golfbanan, och utifrån det har arkitekterna skapat något nytt som tillsammans blir en helhet med naturliga material och färgskalor.

– Hills Villastad är ett unikt projekt i en unik miljö. Samarbetet mellan Hills Golf & Sports Club och Veidekke fungerar fantastiskt bra. Vi har samma vision och bild av hur livet ute på Hills kan se ut. Naturen inbjuder naturligt till aktiviteter och friluftsliv. Med närheten till både Göteborg och Mölndals centrum har man dessutom direkt tillgång till all tänkbar service, avslutar Melissa Mahan, försäljningschef Väst på Veidekke Eiendom.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Fredrik och Johan lämnade golfklubben för att förverkliga en dröm

När de inte hittade en golfklubb som delade deras visioner – då valde Fredrik Tillgre…