Hem Golfens Nordiska Mötesplats 2019 Gunnar Håkansson presenterar ny strategi på Golfens Nordiska Mötesplats

Gunnar Håkansson presenterar ny strategi på Golfens Nordiska Mötesplats

Under årets branschmässa Golfens Nordiska Mötesplats, 24-25 oktober, kommer mässdeltagare och besökare att bjudas på spännande ”spaningar”, presentationer och mikroföreläsningar från mässans nyinrättade scen.

Ett antal utvalda nyckelpersoner kommer att berätta om trender, tendenser och nya strömningar i dagens golf som har påverkan på många aktörer i golfbranschen.

En av talarna blir Gunnar Håkansson, generalsekreterare på Svenska Golfförbundet. Han presenterar en ny strategi som ska få Golfsverige ska växa. Rubriken är Nya vägar in golfen och det handlar om att bredda möjligheterna för att locka fler till spelet.

SGF vill att fler ska ges möjlighet att spela golf genom att introduktion och utbildning förenklas och standardiseras. Nästa år kommer den som vill börja spela golf att kunna starta sin resa på golfklubben eller via Min Golf. Det innebär en uppdaterad introduktion till golfen, och i förlängningen kommer alla att göra samma teoriprov och ett nytt spelprov som är baserat på det nya världshandicapsystemets regelverk.

Detta är en av programpunkterna på mässans nya scen. Under de två mässdagarna bjuds fler föredrag, utbildningar och trendspaningar. Detta är ett sätt att addera spännande innehåll tilll mässan som i år har ambitionen att bli en bredare angelägenhet för hela golfbranschen. Ett mer detaljerat schema över de halvtimmeslånga föredragen kommer att presenteras i god tid före mässan.

Mässveckan börjar med Golfstoremässan, måndag till onsdag. Därefter tar Golf & Co och Golfens Nordiska Mötesplats över torsdag och halva fredagen innan det är dags för ProQuality att ta emot sina kunder under fredag eftermiddag och lördag.

Läs fler relaterade artiklar
Läs mer av Golfbranschen
Ladda fler i Golfens Nordiska Mötesplats 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Husqvarna Ceora kan förändra golfbranschen i grunden

Det finns 38 000 golfbanor runt om i världen. Samtliga klipps av en människa som sitter på…