Hem Golfens Nordiska Mötesplats 2019 Golfens Nordiska Mötesplats: Anmälda besökare har ökat 34 procent!

Golfens Nordiska Mötesplats: Anmälda besökare har ökat 34 procent!

Antalet förregistreringar pekar på att den nya golfmässan – Golfens Nordiska Mötesplats – kan komma att slå rekord, både vad gäller antalet utställare och antalet besökare.

– Vi har fått anmälningar från både Island, Danmark och Norge, säger Johan Devinger, som är verksamhetsansvarig på Golf & Co.

Jämfört med för två år sedan, då mässan senast arrangerades i Malmö, har antalet utställare och partners har ökat med 15 procent.

Antalet registrerade besökare har ökat ännu mer: 34 procent jämfört med samma tidpunkt för två år sedan.

Tidigare var mässan ett forum främst för inköpare och leverantörer. Fortfarande dominerar dessa kategorier men det breddade utbudet har resulterat i att det kommer besökare även från andra delar av golfbranschen.

– Vi ser att vi fått många föranmälningar från personer som arbetar med golfklubbar runt om i landet, vilket beror på att GAF (Golfadministratörerna) i år är en av våra partners. Likaså ser vi att antalet PGA-anslutna medlemmar ökat något jämfört med tidigare, säger Johan Devinger.

Branschföreningen Golf & Co står som arrangör men i år medverkar också Svenska Golfförbundet, GAF och PGA som partners vilket kommer att berika mässdagarnas programutbud i form av utbildningar, föreläsningar och workshops. Förhoppningen är att Golfens Nordiska Mötesplats ska bli en bred angelägenhet för hela golfbranschen, oavsett vilken sektor man är verksam i.

– Alla driver på framåt. Det är en bransch i förändring. Årets mässdagar kommer att bli startskottet för något helt nytt, säger Johan Devinger.

Även bredden på utställarna har ändrats. Till höstens mässa har exempelvis flera reseföretag aviserat intresse för att delta. Alla företag med anknytning till golf är numera välkomna som medlemmar i Golf & Co.

Mässan arrangeras 24-25 oktober.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Golfens Nordiska Mötesplats 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Alfredsson och Brasier väljs in i Sveriges Golf Hall of Fame

Helen Alfredsson hedras med Golfsveriges högsta utmärkelse. Även tränarlegenden och banark…