Hem Marknad & media Ligma Group blir ny svensk distributör för ACM Golf

Ligma Group blir ny svensk distributör för ACM Golf

Ligma Group kommer från och med säsongen 2020 att fungera som ny distributör åt ACM Golf i Sverige och Norge. Därmed kommer man att hantera varumärken som Fastfold, Spalding, Future och Pure2Improve med flera.

– ACM har starka varumärken med Fastfold och Spalding i spetsen, och det kommer bli ett bra komplement till vårt sortiment inför 2020, säger Ligma Groups Jesper Edström.

Ligma Group är grossist och distributör med säte i Örebro. Sedan tidigare har man Sun Mountain, Imperial Headwear, SKLZ samt ett flertal greppmärken och man är bland annat är EU-distributör för Garsen Golf.

– Vi är övertygade att Ligma Group är den perfekta partnern för oss på den svenska marknaden då våra varumärken tillsammans med deras befintliga logo- och tillbehörssortiment kommer skapa en komplett golfleverantör, säger ACMs Ulrich Roebbecke.

ACM Golf är en av Europas största golfgrossister med ett stort sortiment av egna varumärken och licensavtal. ACM Golf har de senaste åren utvecklat sina egna varumärken Fastfold och Pure2Improve vilket gjorts mycket framgångsrikt och man är idag en stor aktör över hela Europa.

Ligma är också ny distributör för Garsen Golf i Europa. Sedan tidigare har man hanterat Sverige men har nu fått ansvaret att distribuera puttergreppen i hela Europa.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han bjuder på gratis golfträning för juniorer: ”Vill ge tillbaka till golfen”

Till helgen kan juniorer mellan 8 och 18 år träna gratis golf – med tränare! – på Danderyd…