Thomas Ahlberg, klubbchef för Bokskogens GK och ordförande i Golfadministratörernas Förening, har bra koll på de internationella strömningarna inom golfen. På årets branschmässa Golfens Nordiska Mötesplats, 24-25 oktober, ska Thomas Ahlberg att under 30 minuter berätta om hur svensk golf kan komma att förändras de närmsta åren.

– Jag kommer bland annat att prata om Millenials som ser på sin golf på ett helt annat sätt än tidigare generationer. Jag kommer också att ta upp den stora differentieringen som kommer att ske i Golfsverige de kommande åren och jag kommer att prata om vad ordet ”medlem” betyder för olika åldrar och hur det påverkar klubbarna i framtiden, säger Thomas Ahlberg.

– Klubbkänsla är ett ord vars betydelse håller på att förändras.

Detta är en av flera olika programpunkterna som kommer att anordnas på mässans nyinrättade scen. Under de två mässdagarna bjuds fler föredrag, utbildningar och trendspaningar.

Detta är ett sätt att addera spännande innehåll tilll mässan som i år har ambitionen att bli en bredare angelägenhet för hela golfbranschen. Ett mer detaljerat schema över de halvtim-meslånga föredragen kommer att presenteras i god tid före mässan.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Golfens Nordiska Mötesplats 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Husqvarnas säljchef om robotsuccén: »Vi säljer en lösning på 3 problem – inte en produkt«

Marknaden för robotgräsklippare växer hastigt – och svenska Husqvarna är en drivande aktör…