Hem Marknad & media Golfstar inleder samarbete med Indoor Golf Group

Golfstar inleder samarbete med Indoor Golf Group

GolfStar Nordic AB och Indoor Golf Group AB har slutit ett långsiktigt samarbetsavtal som ger medlemmarna i GolfStar möjlighet kunna spela på alla Indoor Golf Groups 19 inomhuscenters i Sverige.

Affärsmässigt är det långsiktiga målet att verksamheterna säsongsmässigt ska komplettera varandra gällande både intäkter, kundservice och kundleverans.

– I GolfStars affärsstrategi ligger sedan länge att vi ska erbjuda våra medlemmar året runt-golf. Vi kallar projektet ”Golf365”. Före pandemin samarbetade vi med spanska golfanläggningar och det kommer vi fortsätta med. Men vi har också följt utvecklingen av ”inomhus-golf” och sett att det är en annan typ av affärsverksamhet än ”vanlig utomhus-golf”. Det finns två stora och duktiga aktörer, men vi har i Indoor Golf Group funnit en proaktiv, kreativ och snabbfotad partner som täcker in både Stor-Stockholm och övriga Sverige på ett sätt som passar oss bra, kommenterar Tony Trigell, GolfStars CEO och grundare.

– Det är ännu mycket kvar av inomhus-säsongen så vi kommer redan nu i veckan lansera några nya GolfStar Indoor-medlemskap för spel hos Indoor Golf Group för alla våra medlemmar, avslutar Tony.

– Tillsammans gör vi nu golfen till en året runt sport på ett naturligt sätt med möjlighet till ett golfmedlemskap. GolfStar är en stor och kompetent Golfaktör som brinner för att öka golftillgängligheten och utveckla golfen. Vi brinner för golfsporten och ser stora möjligheter att utveckla den ytterligare tillsammans med ett Golfbaneföretag som GolfStar och korsbefrukta vanlig golf med inomhusgolf, säger Fredrik Wredmark, Indoor Golf Group CEO och grundare.

– Vi ser ett året runt medlemskap som en spännande produkt som kommer att attrahera många golfare. Vi är väldigt glada att ha knutit detta samarbete med GolfStar och ser stora möjligheter tillsammans framöver, avslutar Fredrik.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Golfbanor går samman för att locka turister till Skaraborg

12 golfbanor i Skaraborg har gått samman för att gemensamt visa upp sig. Målet med initiat…