Hem Banor & klubbar GolfStar tar över Hässelby Golf

GolfStar tar över Hässelby Golf

GolfStar har förvärvat Hässelby Golf  inför säsongen 2020. 

Hässelby Golf består av en 9-hålsbana med par 30, en driving-range med ett 60-tal utslagsplatser varav några platser under tak samt en puttinggreen och ett flertal övningsbunkrar. Dessutom finns ett klubbhus med servering och golfshop.

Tony Trigell, grundare och arbetande styrelseordförande i GolfStar är nöjd:
– Att kunna erbjuda ytterligare 9 hål så nära Stockholm och en fin träningsanläggning som ett komplement till vår Bromma-anläggning där beläggningen är mycket hög är bra för våra kunder och golfarna i Stockholm i allmänhet. Hässelby Golfs geografiska placering kompletterar vårt övriga utbud av golfbanor i Stockholms-området. Totalt kan vi nu erbjuda spel på 22 banor i Stockholm, varav åtta är 9-hålsbanor. Att nu kunna välkomna Hässelby Golf ligger helt i linje med vårt kundlöfte – mest golf för pengarna.

Hässelby Golfs förre ägare Lotta Hager säger:
– På Hässelby Golf anordnar vi varje säsong många roliga aktiviteter och tävlingar för medlemmar och gäster. Att nu kunna avyttra golfanläggningen som min pappa och jag byggt upp under snart 30 år känns bra och tryggt. Speciellt eftersom GolfStar under säsongen skött banskötseln på Hässelby och levererat en golfbana som nog aldrig varit så bra.

– Det är också väldigt skönt för mig personligen – och kanske också för våra medlemmar – att jag på ett sätt kommer vara kvar på Hässelby genom att jag nu får ett nytt utmanande arbete inom GolfStar som känns både spännande och utvecklande. Jag ser redan nu fram mot säsongen 2020 eftersom jag vet att Hässelbys medlemmar kommer att få ett fantastiskt medlemserbjudande.

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu bevattnas Stockholms Golfklubb med regnvatten från Mörbys dagvattenbrunnar

När Stockholms Golfklubb renoverade Kevingebanan upptäckte man att det gick dagvattenledni…