Hem Banor & klubbar Golfstar anställer affärsutvecklare – expanderar på iberiska halvön

Golfstar anställer affärsutvecklare – expanderar på iberiska halvön

Golfstar

GolfStar Group har rekryterat Andy Gordon som affärsutvecklare.

Andy kommer med sin branschkunskap inom golfvärlden att fortsätta att utveckla GolfStars egna ranger i Sverige, men även aktivt arbeta med GolfStars expansion på den iberiska halvön.

Andy har över 25 års erfarenhet av golf. Han har arbetet med personlig utveckling inom coaching, anläggning och företagsledning.

De senaste 12 åren, har han gått från att vara golftränare till Head Pro och sedan vidare till tjänsten som Director of Golf på Infinitum Golf, tidigare Lumine, och skött de 45 hålen och 2 driving ranges på dagligbasis. Efter att ha avslutat sin anställning på Infinitum flyttade Andy till en kommersiell roll som affärsutvecklare för The Bucket Pros.

– Vi är stolta över att nu ha rekryterat Andy till vårt team. Med Andys erfarenheter inom golfen kommer vi att kunna fortsätta utveckla våra egna driving ranger på våra 13 anläggningar runt om i Stockholm att bli ännu bättre när det gäller rangeupplevelsen för våra medlemmar och gäster. Andy kommer också att vara en stor tillgång i vårt fortsatta arbete med att etablera GolfStar som ett Golf Management-företag även på den iberiska halvön, säger Stefan Brikell, Sales Director på GolfStar.

Detta är vad Andy Gordon säger om sin nya position…

– Efter att ha arbetat med Stefan och Tony Trigell från GolfStar under ett antal år som leverantör när jag arbetade på Lumine, är jag nu glad över att arbeta direkt tillsammans med dem som en del av GolfStars ledningsgrupp. Den här möjligheten kunde jag inte tacka nej till eftersom potentialen är så stor att vi tillsammans ska kunna erbjuda något unikt till våra 47 000 medlemmar och potentiellt nya spelare i storstockholmsområdet och i Spanien. Vi startar nu upp i Spanien och börjar med att öppna ett kontor som kommer vara ansvarig för etableringen av GolfStar på den iberiska halvön och det för med sig flera utmaningar och möjligheter som jag ser fram emot att ta mig an.   

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Klubbchef i Östergötland polisanmäld för misstänkt förskingring

En golfklubb i Östergötland skakas av oegentligheter. Klubbchefen är polisanmäld för att h…