Hem Banor & klubbar Nystartade GolfStar Travel ska locka klubbens medlemmar till Costa Daurada i Spanien

Nystartade GolfStar Travel ska locka klubbens medlemmar till Costa Daurada i Spanien

GolfStar har tecknat ett samarbetsavtal med Costa Daurada Golf Association.

Tanken är att öka antalet svenska och finska golfare till regionen söder om Barcelona.

– Att tillsammans med associationen få möjlighet att marknadsföra och sätta denna juvel till golfdestination Costa Daurada på golfkartan är fantastiskt, inleder Stefan Brikell, Market Director på GolfStar.

– Svenska och finska golfare är viktiga marknader för oss och via samarbetet med GolfStar kommer Costa Daurada Golf Associations medlemmar nu få chansen att marknadsföra regionen med allt som vi har att erbjuda i form av boende, golfbanor, stränder, restauranger, vingårdar, kultur och mycket annat gentemot GolfStars 50 000 svenska och finska golfkunder. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer bli mycket lyckat och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med GolfStar, säger Jordi Hernandez, Director i Costa Daurada Golf Association.

Marknadsföringen av regionen inleds med sju tävlingar för Golfstars 50 000 medlemmar. Fem av tävlingarna kommer att spelas på våra banor runt Stockholm och två tävlingar på våra finska banor runt Helsingfors. Tävlingarna kommer genomföras under perioden maj till september och den första tävlingen går av stapeln den 25 maj på GolfStar Viksberg.

– Från varje deltävling kommer två lag att gå vidare till finalen som spelas i november, i Costa Daurada, säger Stefan.

GolfStar Travel lanseras som ett led i samarbetet. Tanken är att resorna ska uppfattas som ett mervärde för medlemmarna. ”Resebyrån” hjälper till att boka förmånliga Stay & Play-paket hos utvalda golfanläggningar i Costa Daurada.

– Paketen kan innehålla boende, starttider och andra typer av aktiviteter, såsom exempelvis restaurangbesök och vinprovningar, fortsätter Stefan.

Golf spelas på sex banor. Dels på GolfStar Cambrils, dels på Gaudí Golf 18-hål och Panorámica Golf 18-hål och på 45-hålsanläggningen Infinitum Golf (f.d. Lumine).

– Boendet blir till en början på fyra utvalda hotell – Sol Port Cambrils Hotel, Monica Hotel, Instants Boutique Hotel och Mas Gallau Hotel, fortsätter Stefan.

– Costa Daurada regionen har så mycket att erbjuda när det gäller golfspel i kombination med en mängd andra fantastiska aktiviteter och jag är övertygad om att GolfStars medlemmar kommer att uppskatta detta samarbete inte minst för att de nu får ännu mer, mest golf för pengarna, avslutar Stefan.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Så mycket bättre: Satsning på modern teknik och idrott i centrum när A6 ändrar kurs

För fyra år sedan var Niklas Eriksson på väg att inte bara byta jobb – han funderade på at…