Hem Marknad & media Range Servant lanserar nytt betalsystem för bollmaskiner i Europa

Range Servant lanserar nytt betalsystem för bollmaskiner i Europa

Under hösten 2021 har Range Servant sålt in över 170 enheter av GolfMores betalsystem för bollmaskiner till golfklubbar med driving range i Norden. Nu satsar man på att ta systemet ut i Europa.

– Vi hoppas och tror att vi kan knyta avtal med över 500 klubbar innan 2022 är över och vi kommer bearbeta marknad för marknad, säger Daniel Steen som är marknadsansvarig på Range Servant.

Range Servant var först med att utveckla ett polettsystem för bollmaskiner på 1980-talet och detta används än i dag av många klubbar världen över. I början av 2000-talet utvecklade och lanserade företaget Select-systemet, ett medlemssystem för större anläggningar.

2010 kom SOLO-systemet som är enklare och smidigare och som idag används på många svenska golfklubbar.

– Under hösten 2020 inleddes diskussioner med GolfMore för att implementera ett modernt betalsystem i vår produktportfölj, berättar Daniel Steen.

– Vi på Range Servant agerar säljkanal och installatör för systemet och GolfMore utvecklar och supporterar 365 dagar per år. Under 2021 har vi sålt och marknadsfört systemet i Norden med huvudfokus Sverige, och vi har på den korta tiden sålt in systemet till 170 klubbar, berättar Daniel.

Nu tar man sikte på den europeiska marknaden.

– I systemet finns gränslösa möjligheter att sätta upp medlemsnivåer och anordna företagsgolf eller träningssessioner med juniorverksamheten – med fullständig insikt i varje utplockad boll och varje enskild medlem. 

Daniel nämner funktionalitet, snabb installation och set up, tålighet och användarvänlighet som stora fördelar med det nya systemet.

– GolfMore är det bästa betalningssystemet som finns för golf – och kommer revolutionera sättet klubbar hanterar sin Range-verksamhet på.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han bjuder på gratis golfträning för juniorer: ”Vill ge tillbaka till golfen”

Till helgen kan juniorer mellan 8 och 18 år träna gratis golf – med tränare! – på Danderyd…