Hem Banor & klubbar GolfStar anlitar GML Sport för skötsel av Gripsholm

GolfStar anlitar GML Sport för skötsel av Gripsholm

Gripsholms Golfklubb

GolfStar och GML Sport har ingått ett samarbete gällande skötsel av Gripsholms golfbana. Avtalet löper över tre år och GML Sport ska enligt detta stå för alla driftskostnader exklusive maskiner.

– Rent geografiskt ligger Gripsholm en bit ifrån våra övriga anläggningar och tack vare samarbetsavtalet med GML Sport, som per omgående tar över skötsel på Gripsholm gör att vi nu kan fokusera ytterligare på driften på våra övriga anläggningar, säger Stefan Silfver, Director GolfStar Greenkeeping, i ett pressmeddelande.

– Vi har sedan länge ett starkt samarbete med GML Sports systerbolag Svensk Jordelit gällande produkter till våra golfanläggningar, så steget till att lägga ut driften på en av våra anläggningar känns som en helt naturlig väg framåt, fortsätter Stefan. 

GML Sports, VD Kristoffer Palmlund ser också en stor potential i samarbetet. 

– I och med detta samarbete stärker vi vår närvaro med ytterligare en golfanläggning söder om Stockholm. I dagsläget ansvarar vi för skötsel på Trosa GK och Åda G&CC. Med detta avtal tar vi även ett kliv emot ett större samarbete med GolfStar, Nordens största golfkoncern. Vi är otroligt stolta över denna möjlighet och kommer göra allt för att leverera en högklassig produkt, avslutar Kristoffer.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …