Hem Utrustning & prylar Cleveland släpper lättspelade wedgar – Smart Sole 3 och CBX

Cleveland släpper lättspelade wedgar – Smart Sole 3 och CBX

Cleveland släpper i höst en ny version av sina Smart Sole-wedgar: Smart Sole 3 S och C lanseras officiellt 15 september.

Både Smart Sole 3 S och C har en sula med tre nivåer som ska vara optimerad för jämn gräsinteraktion. Spelare med inkonsekvent sving ska uppleva bättre bollkontakt när de slår bunkerslag, chippar och fulla slag.

– Smart Sole 3 har den bredaste och mest förlåtande sulan i någon Cleveland Wedge på marknaden, säger Lionel Caron, president Srixon Continental Europe.

– Den breda sulan gör det lättare att komma ut ur bunkrarna. Smart Sole 3 har även en balanseringsteknik som ger mer konsekvent prestanda och bättre känsla.

Samtidigt som Smart Sole släpps kommer också en CBX Cavity Back – en wedge som ska passa  de flesta golfspelare som spelar cavity back-wedgar, oavsett märke. Wedgen har ett klassiskt utseende och mångsidigheten hos en klassisk wedge men ska vara mer förlåtande och lättare.

Lionel Caron säger:

– De är så vackra och så lättspelade att alla vi har visat dem för innan lanseringen har blivit överväldigade av utseende och spelbarhet. Faktiskt säger majoriteten: Dessa går rakt ned i min bag när de blir tillgängliga.

Läs fler relaterade artiklar
Läs mer av Tommy Jeppsson
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Scotty Cameron släpper Concept X 7.2 LTD i begränsad upplaga

Concept X 7.2 LTD har hämtat inspireration hos Phantom X 7 och dess mallet-form. Specialut…