Hem Utrustning & prylar Cleveland släpper lättspelade wedgar – Smart Sole 3 och CBX

Cleveland släpper lättspelade wedgar – Smart Sole 3 och CBX

Cleveland släpper i höst en ny version av sina Smart Sole-wedgar: Smart Sole 3 S och C lanseras officiellt 15 september.

Både Smart Sole 3 S och C har en sula med tre nivåer som ska vara optimerad för jämn gräsinteraktion. Spelare med inkonsekvent sving ska uppleva bättre bollkontakt när de slår bunkerslag, chippar och fulla slag.

– Smart Sole 3 har den bredaste och mest förlåtande sulan i någon Cleveland Wedge på marknaden, säger Lionel Caron, president Srixon Continental Europe.

– Den breda sulan gör det lättare att komma ut ur bunkrarna. Smart Sole 3 har även en balanseringsteknik som ger mer konsekvent prestanda och bättre känsla.

Samtidigt som Smart Sole släpps kommer också en CBX Cavity Back – en wedge som ska passa  de flesta golfspelare som spelar cavity back-wedgar, oavsett märke. Wedgen har ett klassiskt utseende och mångsidigheten hos en klassisk wedge men ska vara mer förlåtande och lättare.

Lionel Caron säger:

– De är så vackra och så lättspelade att alla vi har visat dem för innan lanseringen har blivit överväldigade av utseende och spelbarhet. Faktiskt säger majoriteten: Dessa går rakt ned i min bag när de blir tillgängliga.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…