Hem Utrustning & prylar Scotty Cameron släpper Concept X 7.2 LTD i begränsad upplaga

Scotty Cameron släpper Concept X 7.2 LTD i begränsad upplaga

Scotty Cameron Concept X 7.2

Concept X 7.2 LTD har hämtat inspireration hos Phantom X 7 och dess mallet-form. Specialutgåvan ger golfare möjlighet att själva uppleva en design som normalt endast finns på touren.

Den har använts av vinnare på såväl PGA Tour som DP World Tour – nu släpps den i en begränsad upplaga: Concept X 7.2 LTD-designen kombinerar stabiliteten och siktegenskaperna hos en malletputter med en bladklubbas balans. Huvudet har hög MOI och en Tour Black-finish med eleganta körsbärsfärgade prickar som siktlinje.

Malletputters med toe-flow-främjande halsar blir allt populärare bland världens tourspelare eftersom de ger en känsla som påminner om den hos en bladputter.

Scotty Cameron:

– Concept X 7.2 LTD är inspirerad av Phantom X 7.2, en Tour Only-prototyp vi designat för proffs som vill ha det bästa av två världar. Det är en putter som rör sig som ett blad men har samma siktegenskaper och stabilitet som en mallet. Var och en av dessa putters är handmålade, handgjorda och monterade för hand. Det är en äkta modern klubba byggd för golfare som vill ha bladliknande ”toe-flow” i en större, stabilare kropp.

Concept X 7.2 LTD finns tillgänglig i utvalda Titleist golfbutiker över hela världen från och med fredagen den 15 september i både höger- och vänsterversioner.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…