Hem Utrustning & prylar Nu testar Titleist nya järnen på touren

Nu testar Titleist nya järnen på touren

Titleist järnklubbor T-series

Det kallas valideringsprocess.

När Titleist den här veckan introducerar de nya modellerna i T-serien – T100, T150, T200 och T350 – i Memorial Tournament är det starten på Titleists kommande lansering i höst.

Titleist T-series

Under några dagar i Muirfield Village kommer klubbleverantörens tourkillar att arbeta med spelare och samla in feedback på klubbornas prestanda.

Nästa vecka fortsätter arbetet då spelare på LPGA och Korn Ferry Tour får möjlighet att spela de nya järnen i tävling. Sedan bär det vidare ut i världen – under de kommande veckorna upprepas processen på olika proffstourer.

Designen och utvecklingen av Titleist golfutrustning är rotad i samarbetet mellan Titleist R&D som bygger utvecklingen på synpunkter från de bättre spelarna.

En av de spelare som bidrar är Jordan Spieth.

– Titleist har alltid uppnått perfektion i detaljerna, säger Spieth, som har spelat T100-järnen sedan de först introducerades.

– Det är en fantastisk produkt och det är bara att försöka hitta den lilla fördelen (med varje ny generation). De tar aldrig genvägar. Det tar del av den input vi ger. Det verkar som att allt tas in. De gör något lite annorlunda här eller där. De letar alltid efter en lite annan vinkel, och jag tycker att det är riktigt coolt när du samarbetar och litar på att klubborna gör ditt jobb.

Under de senaste nio säsongerna (och 18 av de senaste 19) har fler spelare på PGA Tour haft Titleist-järn i sina bagar än något annat märke.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…