Hem Folk Wille Schauman och Mattias Eliasson satsar på golfbollar

Wille Schauman och Mattias Eliasson satsar på golfbollar

Tour Level Golf fortsätter att växa:
Nu har bolleverantören rekryterat Wille Schauman och Mattias Eliasson.

– Möjligheten att få börja jobba tillsammans med teamet på Tour Level är väldigt spännande. Där finns kollegor som kommer att lära mig mycket om hur man skapar relationer med nya kunder och fördjupar samarbeten med redan befintliga partners. Dessutom ser jag mycket fram emot att få jobba tillsammans med några före detta spelarkollegor som precis som jag valt att lägga tävlingsgolfen åt sidan och söka nya utmaningar.

– Jag är övertygad om att de produkter som jag nu får chansen att sälja kommer att vara kunderna till stor nytta. Både spelbollarna och träningsbollarna är av mycket hög kvalitet. Jag har spelat ett antal varv både med Pro Cyber och Quattro-bollarna. De både flyger och spinner lika fint som andra premiumbollar jag spelat med i min tävlingskarriär. Att de dessutom går att köpa till ett avsevärt lägre pris kommer bidra till att vi på Tour Level Golf kan leverera både våra kunders och återförsäljares bästa och roligaste affär!

Wille Schauman blir företagets representant i Stockholm och Uppland.

Mattias Eliasson
Mattias Eliasson

Mattias Eliasson kommer vara Tour Level Golf:s representant i Danmark, östra halvan av Skåne samt Blekinge.

– Jag tycker det ska bli väldigt kul att börja på Tour Level Golf och med det satsa på en andra karriär i livet. Jag är laddad till tusen och ser verkligen fram emot detta, säger Mattias. Jag har haft funderingar ett tag på vad jag ska göra efter proffskarriären men fann inte något som kändes rätt till förrän jag kom i kontakt med Tour Level Golf.

Torgny Karlsson, försäljningschef på Tour Level Golf, säger:
– ”Eli” stämmer väl in i den profil som vi söker. Han har en enorm erfarenhet och mycket god kunskap gällande golf och utrustning. Eli är ett energiknippe som både kommer bidra stort till vårt Dream Team och våra kunder. Hans härliga sätt att vara har gett honom mycket kontakter i golfvärlden och många vänner. Detta kommer vara till stort nytta för både honom och Tour Level Golf framöver, säger .

Andreaz Lindberg, som är en av delägarna till Tour Level Golf, säger:
– Med sina 8 år med på Europa Touren, två British Open och en framgångsrik landslagskarriär så kommer Eli stå sig väl i motståndet på Tour Level Golfs företagsmästerkskap i framtiden, säger Andreaz Lindberg lite skämtsamt. Det blir en rätt grym uppställning med Mattias, Fredrik Andersson Hed och Peter Gustafsson. Vi övriga håller ju rätt hyfsad nivå också men får det tufft mot dessa herrar.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Folk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han är SGF:s nye förbundsläkare

En distriktsläkare från Östergötland, med golf som hobby, tar över huvudansvaret som förbu…