Christopher Bailey, som äger och driver den omtyckta konferensanläggningen Villa Brevik på Lidingö, förverkligar nu en dröm och öppnar Ridgemor Villa, ett 5-stjärnigt hotell på en vingård i The Winelands utanför Kapstaden. Christopher är född i Sydafrika men uppvuxna i Sverige.

– Kapstaden är glödhett. Man arrangerar nästa fotbolls-VM, staden är trendig, levande och kosmopolitisk och omgivningarna är storslagna. Nuförtiden finns det dessutom gott om direktflyg från Sverige, berättar Christopher.

Svensk värd på plats.

Christopher är den som håller i marknadsföringen och bokningarna hemma i Sverige medan hans bror Peter kommer att flytta ner till Sydafrika och vara värd på plats.

– Vi öppnar upp i februari, men redan i november började bokningarna trilla in, främst från ledningsgrupper och privata golfgäng, berättar Christopher. Alla verkar uppskatta att vi erbjuder kompletta paket, med allt från hämtning på flygplatsen till måltider, viner och bokning av starttider på några av världens bästa golfbanor.

Allt för den kräsne.

Den som vill och har råd kan abonnera hela Ridgemor Villa, med tolv mycket smakfulla och luxuösa hotellrum, biljardrum och sällskapsrum, poolområde med utomhusbar och till och med en egen driving range!

– Vi vet vad svenskar och skandinaver kräver, så allt är av högsta klass, från rumsinredning till råvarorna i köket. För de som önskar håller vi även matlagningskurser och vinprovningar. Dessutom känner vi omgivningarna mycket väl så har vi bra koll på de bästa restaurangerna, den bästa shoppingen och vilka sevärdheter man absolut inte får missa, avslutar Christopher.

Fakta om Ridgemor Villa – Lifestyle Hotel.

Ingår i hotellkedjan Petit Hotel.

Ägare: Christopher Bailey.

Läge: Cape Winelands, Stellenbosch – Somerset West, fyra mil utanför Kapstaden.

Antal rum: 12

Hemsida: www.ridgemorvilla.com

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

En kommentar

 1. LM

  torsdag, 7 februari, 2008 at 16:53

  ”Ägare: Christopher Bailey.”
  5 stjärnigt
  KNAPPAST, kontrollera era uppgifter !

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Lydinge Resort utsett till Skånes bästa golfhotell

Lydinge Resort har belönats med utmärkelsen Skånes Bästa Golfhotell av Travel News Busines…