Knistad Herrgård – med Steffo Törnquist som bland annat golfverksamhetens ansikte utåt kommer framöver att ingå som en del av Countryside Hotels.

Bakom herrgården finns också eldsjälen Dan Persson som tillsammans med delägaren Steffo utvecklar herrgården utifrån en vision om ”countryside pleasure”.

Ena stor del av verksamheten på Skaraborgsherrgården kretsar runt golf och golfpaket.

Av 108 deltagande golfklubbar har Knistad rankats som nummer ett när det gäller mat, dryck och service i venska Golfförbundets Players1-enkät. Knistad tar också en topp tre plats inom området Service på golfbanan, där man hamnade på tredjeplats av av totalt 143 golfanläggningar. 

Golfbanan ligger precis runt hörnet från herrgårdens huvudbyggnad och är synlig från herrgårdens alla 80 rum.

– En osäker omvärld har gjort efterfrågan på andrum och avkoppling större än någonsin och därför är vi enormt glada att kunna erbjuda människor från när och fjärran möjligheten att uppleva något unikt på Knistad Herrgård, med sitt fantastiska läge i Skaraborg, säger Anna Övergaard, Marknadschef på Countryside Hotels. 

– Vi ser fram emot att bli en del av Countryside Hotels. Vi jobbar utifrån devisen ”countryside pleasure” som symboliseras av vårt vackra läge på schlätta och odlingslandskapet här i Skaraborg och som får ett extra lyft av hela Sveriges njutningsapostel Steffo. Det är en bra match mellan Countryside Hotels och oss och vi tror vi kan bidra med fin färg till organisationens färgsprakande palett, säger Dan Persson, vd och delägare i Knistad Herrgård. 

Knistad Herrgård har ett 80-tal hotellrum och avkopplingsmöjligheter med bland annat en bastu för 25 personer och vedeldade karbad. Utöver golfbanan finns också en skjutbana. Förutom temapaket för jägarexamen och golf är herrgården en populär destination för konferenser, fester och bröllop. 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Lydinge Resort utsett till Skånes bästa golfhotell

Lydinge Resort har belönats med utmärkelsen Skånes Bästa Golfhotell av Travel News Busines…