Hem Ekonomi & affärer Sweetspot erbjuder gratistjänst för att stötta svenska golfklubbar

Sweetspot erbjuder gratistjänst för att stötta svenska golfklubbar

Sweetspot satsar på att stötta svenska golfklubbar i det man befarar kan bli en tuff tid ekonomiskt.

– Vi vill fånga upp det lokala engagemanget som vi vet finns i hela Sverige för att säkra golfklubbarnas kort- och långsiktiga överlevnad genom att erbjuda en gratistjänst. Likväl som att stödja en lokal restaurang eller butik vill vi ge alla möjlighet att även hjälpa den lokala golfklubben, säger Katarina Roger på Sweetspot.

Tjänsten går ut på att alla klubbar har möjlighet att via Sweetspot sälja greenfeecheckar för säsongerna 2020-2021.

Genom försäljning av dessa checkar hoppas man att klubbarna kan säkra kassaflödet på kort sikt och därmed undgå viss oro kring kommande säsongsöppning.

– Vår tro är att medlemsspelen kommer öka och att greenfee- och sponsringsintäker kommer minska denna säsong. Fler kommer välja att stanna hemma i sommar och spela på sin hemmabana, vilket kommer skada likviditeten. Vi ser därför att golfklubbarna redan nu bör arbeta proaktivt och kommunicera med alla sina kunder, dvs medlemmar, gäster och partners. De kan genom denna tjänst uppmuntra alla golfare att stödja golfklubben genom att köpa greenfeecheckar som de sen kan nyttja och el ge bort till sina vänner, familj och/el kollegor.

Tjänsten är gratis och klubben behöver inte vara en Sweetspot-ansluten klubb för att kunna nyttja tjänsten. Klubbarna betalar inte ens transaktionskostnaderna för Swish.

– Erbjudandet gick ut till alla klubbar i Sverige i onsdags och vi har redan fått klubbar som vill signa upp sig, säger Katarina Roger på Sweetspot.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nytt försök: nu lanseras Greenfee Outlet – igen!

Redan förra året skulle Greenfee Outlet lanseras i Sverige men teknikproblem satte stopp. …