Open Golf Club är Frankrikes ledande golf- och hotell konsortium och erbjuder golfspel på över 20 banor och boende på ett 15-tal hotell på 6 olika destinationer, däribland Le Touquet, Biarritz, Bordeaux, Paris och Nice. I år gör Open Golf Club en satsning på Skandinavien med en egen representation och två nya anläggningar.

”Våra huvudmarknader har tidigare varit Frankrike, England, Tyskland och Holland men nu vill vi också nå de Skandinaviska golfarna. Siktet är inställt på att nå de cirka 1 miljon golfare som finns i Skandinavien”, säger Laurent Boissonnas, Director of Development på franska Open Golf Club.

Open Golf Clubs destinationer är Opalkusten i norra Frankrike, Biarritz och även Paris, Dordogne och Provence. Bland annat ingår kända anläggningar som Château des Vigiers,
Le Touquet, Opio Valbonne och Moliets.

”Två anläggningar är nya för i år och det är Barbaroux i Provence och Golf de Raray, strax norr om Paris. 2010 är ett spännande år och utan att säga för mycket, så lanserar vi nya anläggningar senare i år som jag vet kommer att uppskattas mycket av Skandinaver”, säger Laurent Boissonnas.

Dessutom satsar Open Golf Club på egen svensk representation i Skandinavien för att förstärka närvaron och på det sättet nå de skandinaviska golfresenärerna.

”Våra golfbanor är enastående, internationellt erkända och anpassade till alla nivåer av spelare, allt i kombination med fransk livsnjutning med god mat, goda viner och härlig kultur, säger Stefan Brikell, ansvarig för Open Golf Club i Skandinavien.

”En av mina personliga favoriter är Le Touquet på Opalkusten i norra Frankrike, ett område som fortfarande är ganska okänt bland svenska golfare. Ryanair har dagliga flyg från Skavsta till Beauvais, strax norr om Paris. Opalkusten är en oupptäckt pärla för de skandinaviska golfarna och jag lovar att man inte kommer att bli besviken”, fortsätter Stefan Brikell.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Knistad blir en del av Countryside Hotels

Knistad Herrgård – med Steffo Törnquist som bland annat golfverksamhetens ansikte utåt – k…