Hem Utrustning & prylar Ny toursko med både grepp och komfort från Puma

Ny toursko med både grepp och komfort från Puma

Puma PWRadapt

PWRAdapt lanserades för ett par år sedan och sulan med individuellt fjädrande, och utbytbara, mjukspikar om gav bra grepp även för de med hög svinghastighet.

Nu kommer PWRCAGE Sadle som omsluter hela mellanfoten när du drar åt spänner på dig skon, antingen vanliga skosnören eller Puma Disc. Kombinerat med en skålad hälkopp och ett band runt hälen gör det att foten sitter fast stenhårt i skon, men utan att det trycker.

– Kombinerat med mjuk dämpning från Ignitesulan, en skön fotbädd och en bootiekonstruktion var det en toursko med en helt ny nivå av komfort. Nu har vi tagit allt det bra med första generationen av PWRAdapt och försett den med en omslutande sadel för att även lyfta stabiliteten.

– Både Bryson DeChambeau och Gary Woodland har börjat spela i Puma PWRAdapt Caged, och de bara älskar den. Vårt senaste tillskott Andrew Beef Johnston, sa direkt att det var den skönaste golfsko han någonsin spelat i, säger Martin Willners, Nordic Marketing Manager Cobra Puma Golf.

Skon finns med både traditionell snörning och med Puma Disc där man vrider på en ratt för att spänna skon. Priset är detsamma för båda modellerna – 1 699 kronor.

Utbytbar mjukspik…

– Trenden går helt klart mot att fler väljer Disc eftersom det är så smidigt, säger Martin Willners.

PWRAdapt Caged finns i tre färgställningar – vit, svart och grå – och är ute i butik redan nu.

– Under säsongen kommer det att komma flera spännande limited editions till de stora tävlingarna. Jag återkommer med mer info om dessa när det är dags.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…