Hem Marknad & media Andrew ”Beef” Johnston spelar i Pumas kläder och skor 2020

Andrew ”Beef” Johnston spelar i Pumas kläder och skor 2020

Brittiske Andrew ”Beef” Johnston ansluter till Pumas team av kontrakterade golfare.

Andrew Beef Johnston charmerande personlighet slog igenom när han vann Open de España 2016 på Real Club Valderrama. Beefs skratt är smittande och hans utseende inte direkt typiskt för en golfare. Bådadera har bidragit till att Beef blivit en stor publikfavorit var han än spelar.

Nu har Beef valt att spela i Puma kläder och skor, och debuten gör han nu i veckan då han startar säsongen med Abu Dhabi HSBC Golf Championship på Europatouren. Vi är helt övertygade om att Beef kommer att passa perfekt i Pumafamiljen. Inte nog med att han är en fantastisk golfare, han är dessutom en skön kille som alla gillar. 

– Beef passar bra in i Pumateamet som vi vill ska bestå av olika typer av golfare, säger Martin Willners nordisk marknadschef på Cobra Puma Golf. Nu har vi stil med Rickie Fowler, vetenskapsmannen Bryson DeChambeau, den amerikanska drömmen i Gary Woodland och skön brittisk humor med Beef. Alla är dessutom golfare i världsklass. Puma Golf har som slogan Resist Ordinary, och med våra val av golfare visar vi att vi verkligen menar det.

– Jag är väldigt glad över att börja jobba med Puma Golf, säger Andrew Johnston. Puma är ett av sportvärldens största varumärken och de stöttar några av de mest erkända idrottare inom olika sporter som fotboll, friidrott och basket. Jag är verkligen hedrad att få vara med i Pumafamiljen. Efter att ha besökt teamet och sett produkterna och hört om Pumas planer för framtiden är jag verkligen peppad och längtar efter att börja spela i deras kläder och skor.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Marknad & media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han bjuder på gratis golfträning för juniorer: ”Vill ge tillbaka till golfen”

Till helgen kan juniorer mellan 8 och 18 år träna gratis golf – med tränare! – på Danderyd…