Hem Utrustning & prylar Nya FJ Pro SL – tourens mest populära sko har uppdaterats

Nya FJ Pro SL – tourens mest populära sko har uppdaterats

FootJoy Pro SL

Ändra inget sa spelarna när FootJoy konsulterade dem för att ta in synpunkter på eventuella förbättringar av FootJoy Pro SL.

Men det gjorde FootJoy.

FootJoy Pro SL dam.

– Som varumärke har vi fokus på spelet golf och alla de små detaljer som golfaren behöver utföra på högsta nivå. För oss är det allt som gäller. Det är en anledning till att FJ har varit den mest använda skon i varje tävling på PGA Tour sedan 1945. Och det är därför varumärket ägnat mer än 18 månader åt att utveckla och testa fram en ny Pro SL, säger Richard Fryer, Director of Product Management FJ Footwear.

– Resultatet är en sko med ännu mer stabilitet, bättre grepp, mer komfort och större valfrihet för spelaren, en sko som sätter en ny standard för golfskor.

Årets Pro SL har en helt ny Infinity Outsole som ska ge ett ännu bättre grepp, tack vare 189 friktionspunkter som gerbra kontakt med marken och underlaget genom hela golfsvingningen. Oändlighetsformen optimerar stabiliteten med en 11,5% bredare häl och ökad stabilitet på framfoten.

Nya Pro SL har en Dual-Density (D2) mellansula som ger både stabilitet och
dämpning. Designen använder två tätheter av FJ:s
egenutvecklade FineTuned Foam (FTF): en fast FTF runt omkretsen
för stöd och kontroll, och en mjukare FTF under foten för maximal dämpning och komfort. Med flera lager av komfort och stöd, tillsammans med ett mjukt vattentätt läder och Power Harness för att krama dina fötter, ger Pro SL både hög komfort och medialt såväl som laterat stöd.

FootJoy Pro SL Carbon.

Ett extra alternativ ges i år: Pro SL Carbon som har en fullängds kolfiberinsats i mellansulan för exceptionell stabilitet och rörelsekontroll. Kolfiber böjer sig och knäpper elastiskt tillbaka till sitt ursprungliga läge. I varje steg återvinns den energi som genereras medan man går och kroppen arbetar mindre. Det ska minska tröttheten i benen och foten mot slutet av rundan.

FootJoy Pro SL.
Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…