Hem Out of Bounds | Blogg Skor i fokus när US Open närmar sig

Skor i fokus när US Open närmar sig

Rickie Fowler och Puma brukar passa på att lansera lite ovanligare skomodeller när en major närmar sig. Men den här gången blir de möjligen bräckta av Bubba Watson och G/Fore.

Eller vad tycks om de här?

G/FORE Disruptors
Navy Gallivanters

Vi tänker mer månlandning än golf, men, visst, låt gå…

Även Phil Mickelson kommer att leta boll på Shinnecock iförd ett par skor från samma tillverkare. Men i hans fall är de något mer traditionella. Dessutom snygga.

Men även Puma har släppt en intressant nyhet om golfskor, även om de saknar US Open-tema: Puma Suede fyller 50 år i år och det firar de med att ta fram 50 modeller för alla möjliga och omöjliga sammanhang. En av dem är Suede G, där G står för golf.

Suede G har ovandel i mocka, insida i fukttransporterande material, löstagbar mjuk innersula och en yttersula som ser ut som en sneakersula, men som har försetts med mängder av små dobbar för att ge fäste. Det är en fullvärdig golfsko för de som inte vill ge avkall på sin stil. Finns för både män och kvinnor.

Puma Suede G

(Övriga specialversioner av Suede omfattar colabs med bland andra MCM, Hello Kitty, Ferrari, Big Sean och Fubu. Det kanske mest uppmärksammade släppet var ihop med sminkmärket M•A•C, där de släppte Suede i tre läppstiftsnyanser.)

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Out of Bounds | Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

AI ritar links

Jo, vi har ju hört nu ett tag att AI kommer att ta över allt. Det kommer inte att finnas m…