Hem Grönytor & bandesign Golfstar startar nytt företag för banskötsel och anläggning

Golfstar startar nytt företag för banskötsel och anläggning

Top Tee Greenkeeping blir namnet på det nya företaget som erbjuder tjänster relaterade till underhåll och anläggning på golfbanor.

Namnet härstammar så klart från det företag som en gång rymde banor som Brollsta och International, och som sedan uppgick i Golfstar. Det nybildade företaget erbjuder golfbanunderhåll och anläggningstjänster till både den svenska och europeiska golfmarknaden.

Kunskap finns, hävdar man, efter många års erfarenhet av att driva flera golfbanor och effektivt använda resurser och personal.

När det gäller skötsel och underhåll av banor kan kunden själv välja ambitionsnivå.

Stuart Cooper, Top Tee Greenkeeping.

– Vi har utvecklat en uppsättning underhållsstandarder för alla områden på golfbanorna som kan blandas och matchas för att skräddarsy ett Golf Course Management Program som passar din klubbs specifika behov och budget, säger Stuart Cooper som är driftsansvarig för Top Tee Greenkeeping Möjligheten att skräddarsy ditt paket gör att våra kunder kan fokusera resurser på sina individuella behov.

– Vi har utvecklat en underhållspraxis som är baserad på ett kvalitetsbetyg vilket ger kunderna möjlighet att ge input till hur deras golfbana underhålls. Kunder kan lyfta fram ett område på sin golfbana som inte håller den önskade standarden och vi kan hjälpa dem att lösa sina problem genom renovering eller konstruktion och sedan implementera ett underhåll som ger den standard de önskar.

Top Tee Greenkeeping har specialistpersonal för Agronomy, Construction, Renovation, Bevattning samt mekaniker.

– Vi samarbetar även med externa bemanningslösningar och kan hjälpa dig med dina bemanningslösningar, säger Stuart Cooper.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Grönytor & bandesign

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Rönnebäck först med att klippa både ruff och fairway på 18 hål med robotklippare?

Rönnebäck blir möjligen först i Sverige med att klippa både fairway och ruff på en fulläng…