Inför den kommande hösten och vintern presenterar Golf Plaisir nio nya golfresemål i Turkiet, Spanien, Portugal och Egypten, erbjuder fler avreseorter från Skandinavien samt utökar programmet på Long Stay. Bo på Playitas på Fuerteventura.

Turkiska Rivieran är ett paradis för den som vill spela på flera banor och dessutom banor av yppersta kvalitet. Runt Belek finns inte mindre än 14 golfbanor att välja på däribland Golf Plaisirs nyheter Sueno Golf Resort med sina två 18-hålsbanor och golforten Gloria som erbjuder tre hotel nära 45 hål. På Lykia World i Belek erbjuds möjligheten att spela modern linksgolf i varmt och behagligt medelhavsklimat.

Tre nya golfresmål erbjuds på Kanarieöarna, Meloneras på Gran Canaria och Fuerteventura presenteras med orten Caleta som nyhet samt Playitas med egen badvik och närliggande golfbana i naturskönt område.

Utöver detta erbjuder Golf Plaisir inför hösten och vintern lyxigt lägenhetshotell med golf i världsklass i Albufeira och den unika golfresorten Quinta da Ria på Algarvekusten, Portugal. Även solsäkra Egypten med Sharm El Sheik och boende på Maritim Royal Peninsula ger resenären möjlighet till en härlig golfsemester.

– Turkiska Rivieran, Kanarieöarna, Algarvekusten och Sinaihalvön är utmärkta destinationer för den perfekta golfsemestern. Här finner du allt som du söker efter på din semester, sol, bad, natursköna platser, härligt boende och givetvis fantastiska golfbanor! Det känns otroligt att kunna erbjuda dessa pärlor till alla golfentusiaster, säger Mattias Wistrand VD på Golf Plaisir.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

En kommentar

  1. Kristoffer

    lördag, 12 september, 2009 at 11:37

    Jag har spelat Meloneras och det var en av de häftigaste banor jag spelat. Området Meloneras är även det väldigt schysst och inget som det ”gamla” Grand Canaria.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nystartade GolfStar Travel ska locka klubbens medlemmar till Costa Daurada i Spanien

GolfStar har tecknat ett samarbetsavtal med Costa Daurada Golf Association. Tanken är att …