Hem Banor & klubbar GolfStar inleder samarbete om resor med Golf Plaisir

GolfStar inleder samarbete om resor med Golf Plaisir

GolfStar och golfresearrangören Golf Plaisir har inlett ett samarbete för att erbjuda ett brett utbud av golfresor till GolfStars medlemmar. GolfStar sköter kommunikationen och Golf Plaisir tillhandahåller utbud av golfresor och blir teknisk arrangör.

– Samarbetet med Golf Plaisir ligger helt i linje med vår strategi att erbjuda ”mer golf för pengarna” till alla våra medlemmar och kunder. I dag erbjuder GolfStar spel på 21 golfbanor i Stockholm och genom att erbjuda spel på 100-tals andra utvalda anläggningar i andra delar av världen kan vi skapa positiva mervärden året runt för alla våra 30 000 kunder, säger Stefan Brikell, ansvarig för GolfStars reseverksamhet.

Golf Plaisir är specialister på golfresor och med Golf Plaisir kan GolfStar nu erbjuda ett brett utbud av golfresor. Tillsammans skapar bolagen också synergieffekter i kundservice och organisation och på så sätt kan man tillgodose den ökade efterfrågan om golfspel som finns bland kunderna.

– Vår ambition med detta och kommande samarbeten är att erbjuda mervärden till våra kunder i syfte att stärka lojaliteten till GolfStar och dess allierade golfklubbar. Vi ska därför senare i år också lansera ett lojalitetsprogram som ytterligare skapar ett mervärde att vara kund till GolfStar, säger Stefan Brikell.

Johan Kullenberg, marknadschef på Golf Plaisir är inne på samma spår:

– Genom samarbetet med GolfStar Travel fortsätter vi att utveckla vår reseverksamhet via en tydlig och större kundbas. Vi implementerar samma typ av bokningssystem, höjer servicegrad och tillgänglighet samt skapar bättre flöden på våra webbsidor vilket gör det enklare för kunden att boka sin resa, säger Johan Kullenberg.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Så mycket bättre: Detta är hemligheten bakom den framgångsrika golfklubben

REPORTAGE: Nyckeln till framgång Tränarens funktion är instrumentell för golfklubbens utve…