Solresor Golf är namnet på Solresors nya golfprogram.

Från och med idag erbjuds golfresor till tolv destinationer och 43 golfbanor.

För att leda Solresors satsning på golf har Peter Ellqvist rekryterats. Peter Ellqvist är ett välkänt namn inom golfbranschen, bland annat som tidigare chef för Ving Golf.

– I vårt golfprogram finns golfbanor av många olika karaktärer och vi hoppas och tror att vi erbjuder något för de allra flesta, säger Peter Ellqvist, produktchef Solresor Golf.

Golfresorna anordnas till Azorerna, Sydafrika, Dubai, Ras Al Khaimah, Thailand, Madeira, Fuerteventura, Mallorca, Turkiet, Tunisien, Gran Canaria och Teneriffa. Golfprogrammet är bokningsbart på webben och en separat broschyr släpps i september.

– För att ge möjlighet till äventyr även utanför golfbanan har vi valt ut resmål där det förutom golfspel finns stora möjligheter till naturupplevelser, underbara middagar, shopping, vinprovningar och mycket mer, avslutar Peter Ellqvist.

Solresor grundades 1989 och är idag en av Sveriges största researrangörer. Företaget erbjuder resor över hela världen, från traditionella charterresmål runt Medelhavet till långväga destinationer som till exempel Sydafrika, Costa Rica och Tanzania. Solresor är ensamma om att arrangera charterresor från Sverige till bland annat Oman, Azorerna och Menorca.

 

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Lydinge Resort utsett till Skånes bästa golfhotell

Lydinge Resort har belönats med utmärkelsen Skånes Bästa Golfhotell av Travel News Busines…