Golf Plaisir firar 20 årsjubileum och släpper sju nya golfresemål i höstens nyheter och katalogen för 2012-2013.

Årets katalog innehåller sju spännande nyheter. Fyra av dessa ligger i Spanien som fortfarande är det populäraste landet att åka till om man vill spela golf.

Två andra intressanta nyheter är Doral i Florida som nyligen köptes av Donald Trump. Doral har fem banor på området inklusive kronjuvelen The Blue Monster som varit värd på PGA touren sedan den startade i USA.

Aphrodite Hills på Cypern är ett välkommet tillskott på golfresemarknaden och har förutom utmärkt boende och en enormt vacker golfbana i ett klimat som är mildare än på det europeiska fastlandet.

Golf Plaisirs satsning på lågprissegmentet fortsätter och har till hösten utökat antalet RED FEE-destinationer. RED FEE innebär samma kvalitet med personal på plats men med ökad flexibilitet. Grundpaketet innehåller oftast 4 greenfee med boende och frukostpension. Priser finns från 6995:- inkl. 4 heldagsgreenfee i frukostpension. Utan konstiga tillägg i form av skatter, transporter och avgifter för golfbag gör detta till något av det lägsta priset som finns på marknaden.

Tre av årets nyheter är just RED FEE-destinationer, Melissa Garden som blir en prispressare i populära Belek, La Finca som är en 5-stjärnig anläggning söder om Alicante och El Rompido på Costa de la Luz som efter ägarbyte och renovering kommer tillbaka i Golf Plaisirs utbud.

Av de fyra nyheterna i Spanien är La Manga på Costa Calida en av de mer intressanta. La Manga är inte okänt på den svenska golfmarknaden då anläggningen har stått värd för en hel del stora tävlingar bl.a. damernas kval till Europatouren de senaste åren. La Manga är en 5-stjärning resort rakt igenom med hög kvalitet likväl på hotell som på de tre 18-hålsbanorna.

Almerimar är en annan bekant destination för svenska golfresenärer som med sitt behagliga klimat och sin direkta närhet till golf, hav och marina har varit populärt bland svenskar i 30 år. Nyheten hos Golf Plaisir innebär ett nytt boendealternativ på det nybyggda 5-stjärnigt golfhotell som öppnar under sommaren.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Lydinge Resort utsett till Skånes bästa golfhotell

Lydinge Resort har belönats med utmärkelsen Skånes Bästa Golfhotell av Travel News Busines…