Golf Plaisir hoppas kunna ta sin onlineförsäljning av golfresor ett steg längre genom att nu erbjuda möjligheten att själv skräddarsy sin golfresa vad gäller resmål, restid, hotell, flyg och starttider för golf.

Det unika med tjänsten är möjligheten att boka starttider i kombination med flyg och hotell. Detta gör att man kan välja och kombinera 1000-tals flyg och hotell med spel på över 700 golfbanor i Europa via vår samarbetspartner OnTee som har Europas störsGolf Plaisirta plattform för starttidsbokningar online. Allt bokas i samma tjänst online.

– Vi tar dynamisk paketering av resor ett steg längre och befäster Golf Plaisirs position i Norden och Europa som den mest innovativa och bredaste leverantören av golfresor. Vi har inte sett någon likande lösning på marknaden globalt. Denna tjänst tillsammans med vårt övriga utbud av klassiska veckoresor med golfvärd, Long Stay, tema- och specialresor gör att vi kan erbjuda alla som funderar på att resa och spela golf ett attraktivt utbud och oändliga valmöjligheter, säger Peter Browall, VD för Golf Plaisir.

Tjänsten riktar sig till alla ”självpaketerare” av golfresor oavsett om det gäller en storstadsweekend kombinerad med golf, ett kompisgäng som åka iväg och spela golf en långhelg eller den som vill tillbringa någon vecka i värmen och kombinera med valfritt antal golfrundor.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Resor & turism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Knistad blir en del av Countryside Hotels

Knistad Herrgård – med Steffo Törnquist som bland annat golfverksamhetens ansikte utåt – k…