Hem Ekonomi & affärer Easton Golf AB förvärvar REvent Golfresor AB

Easton Golf AB förvärvar REvent Golfresor AB

Från och med 1 januari 2011 kommer REvent Golfresor AB att finnas och marknadsföras under Easton Golf AB:s varumärke.

– Jag lämnar över REvent med varm hand och är säker på att Easton Golf kommer att ta hand om mina kunder på bästa tänkbara sätt säger Elisabeth Viggeborn, grundare och tidigare ägare av REvent Golfresor AB.

Easton Golf tar det bästa från båda företagen och skapar därigenom ett fantastiskt utbud av härliga golfresor. REvents guldkorn Hotel Phenicia i Tunisen och Sirene Golf Hotel i Turkiet kommer att vara kvar i programmet. Dessutom blir det ännu bättre flygförbindelser med fler direktflyg.

– Det känns väldigt glädjande att vi nu kan erbjuda våra resenärer ett större och bredare utbud av härliga golfresor menar Robert Lundgren, verksamhetschef på Easton Golf. REvent Golfresor som funnits sedan 1999 är ett bra bolag som kompletterar Easton Golf på bästa sätt. Förändring kommer att få många positiva effekter för våra kunder i båda bolagen, vilket vi givetvis tycker är mycket bra fortsätter Robert Lundgren.

– Vi har sju olika punkter som visar vad en Eastonresa ska innebära och att vi nu kan ge denna trygghet även till tidigare REventresenärer känns väldigt kul avslutar Robert Lundgren.

Fakta Easton Golf AB

Easton Golf AB är en av de ledande golfresearrangörerna på den svenska marknaden. Företaget bildades 1993 och har sitt säte i Malmö samt försäljningskontor i Åhus. Huvudinriktningen är golfresor till Medelhavsområdet med Turkiet och Tunisien som största resmål. Mer information om företaget och resmålen finner du på www.eastongolf.se

Fakta REvent Golfresor AB

REvent Golfresor AB har arrangerat golfresor sedan 1999. Under mottot ”Personlig service och kvalité” har företaget sänt golfare från hela Sverige till noga utvalda resmål. Revent Golfresor AB har haft sitt säte i Östersund och sålt färdiga golfpaket för privatpersoner, grupper & konferenser.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nytt försök: nu lanseras Greenfee Outlet – igen!

Redan förra året skulle Greenfee Outlet lanseras i Sverige men teknikproblem satte stopp. …