Hem Utrustning & prylar Callaways nya Paradym-serie kombinerar längd och förlåtande egenskaper

Callaways nya Paradym-serie kombinerar längd och förlåtande egenskaper

Callaway Paradym

Bara några dagar efter att Callaway presenterat Paradym – en serie drivers, fairwaywoods, hybrider och järnklubbor – går Jon Rahm och vinner Sentry Tournament of Champions med Paradym Triple Diamond driver (10,5°) och Paradym Triple Diamond fairway woods (16° och 18°) i bagen.

Bra start.

Paradym-drivern finns i tre modeller: Paradym, Paradym X och Paradym Triple Diamond.

Alla modellerna har en Triaxial Carbon-krona och en Forged Carbon-sula som är 44 procent lättare än ett huvud av titan. Vikten kan flyttas framåt för att öka bollhastigheten och bakåt för att skapa ett mer förlåtande huvud. Standardmodellen är stabil vid sämre träffar – den har högt vridmotstånd och justerbar perimeterviktning.

Paradym sägs passa ett brett utbud av spelare – Paradym X är för spelare som vill ha maximal förlåtelse och en liten draw bias. Paradym Triple Diamond är för bättre spelare som vill kunna arbeta med bollen.

Fairwaywoodsen har en progressiv form som passar ett brett utbud av golfspelare. Även dessa finns i tre modeller: Paradym, Paradym X och Paradym Triple Diamond. Paradym X är avsedd för spelare som letar efter en förlåtande form med en hög utgågsvinkel och som förstärker drawskruven. Paradym Triple Diamond är för mer hårtslående spelare med penetrerande bollflykt och lägre spinntal.

Hybriderna finns i två varianter — en standardmodell för dem som vill ha mångsidighet och kontroll och X, för maximal förlåtelse.

Paradym-järnen har en smidd 455 Face Cup. Paradym är avsedd för bättre spelare som vill ha mer längd medan Paradym X är för golfare som vill kombinera distans och känsla.

Båda modellerna har smidd träffyta med ett ihåligt huvud byggt på en Speed Frame som tillsammans med en tunn träffyta syftar till att ge en hög bollhastighet.

Pris:

Driver: 6 999 kronor. Fairwaywoods: 4 499 kronor. Hybrider: 3 999 kronor. Järn: 14 999 kronor.

Hos återförsäljare den 24 februari.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…