Hem Utrustning & prylar Titleist släpper två nya utilityklubbor

Titleist släpper två nya utilityklubbor

0

Tourspelarna fick känna på Titleists nya U500 och U510 redan under The Memorial i maj månad. Mot slutet av sommaren dyker de upp i butikerna. U500 är har ett lite smäckrare utseende –   mindre klubbhuvud (från tå till häl) och mindre offset.

U510 bygger på samma teknologi men är längre från tå till häl, har fått en bredare sula och mer offset. Den är mer hybridlik i sitt uppförande. Detta gör klubban till ett mer lämpligt alternativ när du slår mot green från fairway på långa par 4- och par 5-hål. Den har också ett något lättare grafitskaft för att hjälpa till med att få upp bollen i luften.

Båda klubborna har en ultratunn smidd träffyta som känns både fjädrande och “het”. 95 eller 98 gram volfram (beroende på modell) stabiliserar klubbhuvudet vid off-center-träffar.

U500

U500


Strategiskt placerad tungstensviktning för kontroll och balans. Ultratunnt SUP-10 L-format träffytsinlägg för maximal bollhastighet. Form och siktlinjer som tilltalar den bättre spelaren. Tillgängliga loft: Järn 2 (17°), Järn 3 (20°), Järn 4 (23°)

U510

U510


Med större och mer förlåtande klubbhuvud än U500. Tungstensviktning med hög densitet för låg CG / hög bollflykt. Ultratunnt och smitt SUP-10 L-format träffytsinlägg för maximal bollhastighet. Tillgängliga loft: Järn 1 (16°), Järn 2 (18°), Järn 3 (20°), Järn 4 (22°).

Pris: 2 699 kronor. Kommer i butik 30 augusti.

Läs fler relaterade artiklar
Läs mer av Tommy Jeppsson
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Cleveland lanserar ny wedge – en klassisk design men hemligheten finns på insidan

Cleveland lanserar i dag sin senaste wedgemodell, RTX ZipCore, och utseendemässigt ser den…