Hem Ekonomi & affärer Range Servant leverantör till R&A:s satsning i Glasgow

Range Servant leverantör till R&A:s satsning i Glasgow

GolfIt!

Range Servant har valts som officiell leverantör för R&As nya projekt i Glasgow, Golf It! som invigs lördag 5 augusti i Glasgow.

R&A tog över Lethamhills Golf Course, i augusti 2021, och Range Servant har varit en del av projektet sedan november 2022. Range Servants produkter på Golf It! inkluderar en bollplockare, soaker, bolltvätt, hopper samt specialdesignade bollautomater med elevatorer som hanterar över 100 000 bollar på de två våningsplanen.

Golf It! är en range upplevelse som ska erbjuda prisvärda golfupplevelser till familjer i Glasgow och ge möjligheter för utsatta ungdomar i närområdet. Anläggningen erbjuder inte bara en komplett Top tracer range med två våningar, utan även tre 9-håls äventyrsgolfbanor med teman kring framtiden, hållbarhet och klimatförändringarnas påverkan. Det kommer dessutom att finnas korta golfbanor, som spelas med större klubbor och tennisbollar på bredare fairways och mot större hål på greener. Mat och dryck levereras av lokala Food Trucks.

R&A har varit i nära kontakt med lokalbefolkningen, skolor och idrottsklubbar för att designa varje aspekt av anläggningen! Golf It! kommer även att erbjuda golfkurser till över 40 000 skolbarn under de kommande fem åren. Värderingarna som styr anläggningen är hållbarhet, inkludering och starkare familjeliv med hjälp av etos ”Play together, stay together”.

Steven McDaniel, country manager for Range Servant UK:

– Range Servant är mycket stolta över att vara en del av detta spännande projekt! Golf It!’s värderingar om hållbarhet och inkludering ligger mycket nära Range Servant som företag och något som vi verkligen står bakom. Range Servants nya dotterbolag, Range Servant UK leder detta projektet och vi ser fram emot ett gott sammarbete och en lång relation med R&A i både detta och framtida projekt.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu tar robotarna över på parkbanan – klipper 7 dagar i veckan

Fyra robotgräsklippare från Husqvarna sköter i år klippningen av samtliga fairways på Park…