Hem Ekonomi & affärer Röhnisch sponsrar Martina Eberl

Röhnisch sponsrar Martina Eberl

Flerfaldiga LET-vinnaren Martina Eberl från Tyskland är den senaste medlemmen av Team Röhnisch.

I Martinas jakt på en plats i Solheim Cup-laget väljer hon att spela i kläder från Röhnisch med anledning av hur märket kombinerar funktion och mode.

Värdet av det fleråriga avtalet med Martina Eberl är direkt kopplat till hennes framgångar på touren.
Enligt avtalet kommer den trefaldiga vinnaren på LET touren bära det svenska golfmärket Röhnisch på tävlingar, vara talesperson för företaget och ge värdefulla inspel till produktutvecklingen.

– Jag är jätteglad över att få bli en del av Team Röhnisch. Jag känner mig redan som en del av Röhnisch-familjen och i och med företagets tyska rötter så vet jag att vi har mycket gemensamt. Röhnisch modevibb i kombination med hög funktion gör att det passar mig och min spelstil perfekt, säger Martina Eberl.

– Martinas framgång som spelare, hennes sprudlande personlighet och modekänsla gör henne till en drömspelare för både Team Röhnisch och vårt varumärke, säger Cecilia Ekelundh, Head of golf business development, på Röhnisch och själv vinnare på LET-touren. Vi är mycket glada över att hon valt att samarbeta med oss. Martina kommer även vara en god ambassadör för vår träningskollektion eftersom träning och fitness är hennes favoritsysselsättningar utanför golfbanan.

Efter sin tredjeplacering på Ladies European Tour Order of Merit har den 27-åriga tyskan satt som mål att förbättra sin placering samt att bli uttagen till det europeiska Solheim Cup-laget 2009. Hon innehar just nu en av de 5 platserna som är vikta för de 5 högst rankade spelarna. Som en del av Team Röhnisch kommer Martina Eberl bland annat göra sällskap med Maria Hjorth och Emma Zackrisson och bli del i ett lag med över 10 toursegrar världen över.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Ekonomi & affärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Så mycket bättre: Detta är hemligheten bakom den framgångsrika golfklubben

REPORTAGE: Nyckeln till framgång Tränarens funktion är instrumentell för golfklubbens utve…