Hem Banor & klubbar Huvudstaden och TopTee i unikt samarbete resulterar i Capital Golf

Huvudstaden och TopTee i unikt samarbete resulterar i Capital Golf

Huvudstadens Golf och Top Tee har startat ett strategiskt samarbete inför säsongen 2009.

Satsningen kallas Capital Golf och syftet är att erbjuda stockholmregionens 120 000 golfare ett samlat utbud av golftjänster som uppfyller de olika behov som golfarna i Stockholm har.

– Detta innebär en grundläggande och efterlängtad förändring i golfens värld, säger TopTees VD Joakim Sabel. Det blir enklare att spela golf både för nybörjare och erfarna golfspelare. Dessutom blir vi som företag mycket effektivare när det gäller att tillfredsställa den moderna golfarens behov. Det kommer att ta litet tid innan vi nått full effekt, men på några års sikt kommer golfvärlden att se mycket bättre ut, fortsätter Sabel.

Med tillkomsten av Capital Golf fyller Vikbolandet och de andra distansklubbarna inte längre något behov, åtminstone inte i Stockholm.

Huvudstadens VD Bo Dahlberg förklarar saken så här;

– Golfmarknaden i Sverige är fortfarande väldigt traditionell, där det i storts sett bara finns två valmöjligheter, fullvärdig medlem eller distansmedlem i en klubb

– Vi vill tillsammans erbjuda fler alternativ som är anpassade till vad marknaden efterfrågar Vi kommer också att utveckla web-tjänster som stöder detta nya sätt att hantera sitt golfande på, exempelvis genom golf-communities där golfare kan skapa egna nätverk inom ramen för Capital Golf,

Genom Capital Golf får golfarna tillgång till; 6st 18 håls golfbanor, 2 korthålsbanor, 5 drivingrange. Olika nivåer på medlemskap och tjänster i Capital Golf erbjuds i förhållande till den enskilde golfarens behov.

Huvudstaden och TopTee har tillsammans sex golfbanor i Stockholmsområdet: Brollsta (27 hål), International (18 hål), Lindö  (36 hål), Lövsättra (18 hål) och Riksten (18 hål).

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Han blir ny klubbchef och VD för Halmstad Golfklubb

I mitten av januari meddelade Halmstad Golfklubbs VD Christian Jakobsson att han efter 15 …