Hem Utrustning & prylar Spektrum och Local Rule lanserar collab för golfbanan

Spektrum och Local Rule lanserar collab för golfbanan

Local Rule Spectrum

Spektrum och Local Rule släpper tillsammans en solglasögonmodell i biobaserade material samt en windbraker i crew neck-stil, en longsleeve tee och en handduk för bollar.

Samarbetet ”tar avstamp i de båda varumärkenas gemensamma syn på en uppdaterad look för golfbanan och en uttalad omsorg för vår planet”, heter det i ett pressmeddelande.

Glasögonen har en design där båda varumärkena har applicerat ett gemensamt färgspråk till Spektrums formgivning. Linserna är speciellt lämpade för golfbanan och kommer från Carl Zeiss.

– Vi har sedan starten varit stora fans av Local Rule och vad dom tillför golfen. De är en frisk fläkt med en uppdaterad stil och en filosofi som rimmar väl med vår egen. I det här första samarbetet ville vi uttrycka det med en tajt kapsel där vi hittar kärnan i våra respektive varumärken. Resultatet känns otroligt starkt och vi är supertaggade inför releasen, säger Andreas Nilemo på Spektrum.

– Att samarbeta med Spektrum är otroligt spännande. Det kändes som en självklarhet då Spektrum utmanar marknaden med ett tydligt innovativt tänk vad gäller bio-baserade materialval i produktionen tillsammans med en lekfull nordisk design. Förhoppningsvis är detta det första i en rad av samarbeten framöver, säger David Zetterlund, Local Rule

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Utrustning & prylar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Nu lanseras Wilsons nya mobilapp för custom fitting

Som Golfbranschen.se tidigare berättat ska Wilson Golf lansera en mobilbaserad custom fitt…