Hem Resor & turism Destinationer Caribbean Gem valde Troon – ska drifta Cocotal Golf & Country Club.

Caribbean Gem valde Troon – ska drifta Cocotal Golf & Country Club.

Cocotal Golf

Troon Golf kommer att ansvara för driften av golfverksamheten, agronomi, shop samt försäljning och marknadsföring av Cocotal Golf & Country Club, i Punta Cana, Dominikanska republiken.

Anläggningen ägs av hotellföretaget Meliá Hotels International och har 27 hål designade av Pepe Gancedo.

Banan med 27 hål är uppkallad efter de hundratals kokospalmer som växer på fastigheten och slingrar sig genom en frodig djungel och många vattenhinder.

– Troon är stolta över att ha leda Cocotal Golf & Country Club, säger Zack Vervaecke, Operations Director, Troon.

– Med sin fantastiska naturliga skönhet och faciliteter i världsklass är Cocotal en sann pärla i Karibien. Vi ser fram emot att arbeta med Meliá Hotels International för att förbättra golfupplevelsen för gäster som bor på de intilliggande resorterna och att lyfta Cocotal till nya höjder av excellens, tillade han.

Cocotal ligger på Costa del Coco – kokosnötkusten – med sina vita sandstränder och turkosblå vatten, bara några steg från fem av Meliás lyxiga resortfastigheter med all inclusive.

Gäster som bor på Paradisus Palma Real, Meliá Punta Cana Beach, Meliá Caribe Beach och Garden Suites by Meliá betalar endast golfbilar och/eller klubbhyror. Greenfee, mat och dryck ingår. Gäster som bor på nya Falcons Resort by Meliá kommer att debiteras en extra greenfee för golf.

– Vi är glada över att samarbeta med Troon för att ta med deras oöverträffade expertis inom golf- och gästfrihetshantering till Cocotal Golf & Country Club, säger Francisco Camps, områdeschef för Meliá Hotels, Dominikanska republiken.

– Med Troons vägledning är vi övertygade om att Cocotal kommer att fortsätta att ge en exceptionell upplevelse för våra gäster, samtidigt som vi stärker vårt engagemang för hållbarhet och miljöansvar, tillade Camps.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Destinationer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Las Colinas – drömmen om ett lite skönare liv

Las Colinas har utsetts till Spaniens bästa bana fem gånger. Varje år spelas 44 000 golfru…