Hem Banor & klubbar Lindö GK går ihop med Huvudstaden

Lindö GK går ihop med Huvudstaden

”Det är med stor glädje jag kan informera Er om att vi framgångsrikt slutfört förhandlingarna med Huvudstadens Golf AB om ett totalt samgående. Härigenom har de stora tillgångsvärdena i Lindö GK kunnat bevaras och nu på ett ändamålsenligt sätt komma våra trogna medlemmar till del”, säger Lindö GK:s ordförande Göran Fritzell.

”Förutom att vi nu kan spela vår golf på sex banor i Stockholmsregionen, har vi säkerställt värdet av våra spelrätter för överskådlig framtid och möjliggjort ett ekonomiskt fördelaktigt medlemskap.”

Under den närmaste tiden skall åtgärder vidtagas för att slutna avtal ska vinna laga kraft.

”I samband med ordinarie årsmöte i Lindö GK i mars kommer jag att berätta om avtalets innehåll och de positiva effekter detta medför för alla medlemmar”, slutar Göran Fritzell.

Bo Dahlberg som är VD för Huvudstadens Golf AB:
”Det är mycket glädjande att vi nu tillsammans får möjlighet att utveckla Sveriges absolut mest intressanta golfanläggning. Förutom de uppenbara samordningsfördelarna med flera golfbanor på samma plats, kommer vi också få en bred bas att utveckla nya produkter som till exempel Lindö Golfhotell. Huvudstadens Golfs kunder och medlemmar få nu tillgång till sex välplacerade golfbanor i Stockholmsområdet”.

Läs fler relaterade artiklar
Ladda fler i Banor & klubbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kolla också

Så tredubblade Ängelholms Golfklubb antalet juniorer på två år

2022 hade Ängelholms Golfklubb 86 betalande juniorer i klubben. I år är de 256, vilket är …